ABBAcz - bookingbureau

ABBAcz


Share Button

Abba er et af de mest succesfulde bands i historien om popmusik. Tidløse pophits som tiltaler flere generationer over hele verden strøg ud af Bjørn og Bennys ærmer i 70’erne og 80’erne, og mange ønsker bandet tilbage på livescenen for endnu en oplevelse af de originale Abba.

Björn Ulvæus har dog for længst fastslået at det ikke kommer til at ske. Så dermed synes en Abba-live oplevelse at være udelukket, – og dog….

Tjekkiet har i nogen tid været kendt for sine mere end fremragende hyldestbands, og blandt dem rager ”Abbacz” tårnhøjt op. Bandet som er hjemmehørende i Prag leverer et show i absolut topklasse. Iført originale kostumer og ægte 70’er koreografi leverer bandet et 100% liveshow, her er ingen maskiner, playback eller andre former for nemme løsninger.

Der er 8 optrædende i det høj-energiske show. Foruden Abba formationen medvirker bassist, trommeslager og 2 korpiger. Dette er et show i verdensklasse, og her kan man både lytte, synge med, – og danse !

Der er garanti for genkendelsesglæde når Abbacz går på scenen.
Bandet spiller alle former for events.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på ABBAcz er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på ABBAcz Bookingforespørgsel
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet