Alletiders Julefest - Juleunderholdning når det er bedst

Alletiders Julefest


alletiders-julefest-bifald
Share Button

Alletiders julefest

Bugtaleren ”Nisse” Sine og julemanden tilbyder sammen, et rigtigt juleshow for hele familien som de kalder Alletiders Julefest. Her er god gammeldaws julehygge med nærvær og juleglæde, bugtalershow med både jul og gode grin og trylleri der imponere, dans om træet og ballondyr m.m.

Alletiders Julefest er en  julepakke, der gerne må åbnes før juleaften, den  garanterer juleunderholdning der tænder lyset i børnenes øjne. Der er frostklar fut i fejemøget og underholdningen for alle aldre – og fuld gang i børnene. Tiden tilpasses jeres behov (efter aftale).

Alletiders Julefest er dans om træet med både sanglege og de kendte julesange som alle kan synge med på. Der er masser af humor og sjov om træet og den gamle julemand er ikke helt så hip som nisse Sine og ønsker ro og traditioner. Nisse Sine vil ha gang i festen og leg med børnene. Måske hun kan finde en måde, at overtale “julle” til lidt leg og fis, mens han synger “højt fra træets grønne top”? Både børn og barnlige sjæle deltager med stor glæde og morskab.

Sine

Bugtaleren Sine & Frække Rikke er i dag et begreb hos mange børn (og voksne) og betyder ganske enkelt – super underholdning. Sines karriere tog rigtig fart efter hendes medvirken i TV2´s ”Scenen er din”, hvor hun tog alle med storm.  Sine er ung, men en meget erfaren underholder, der har optrådt overalt i Danmark. Hun har optrådt siden hun var 4 år og har det ikke fra fremmede da hendes far er Pjerrot på Bakken. Sine optræder både ved den private fødselsdag med 20 børn, for mange hundrede børn på Langelandsfestivalen og til juletræsfesten.

Du kan læse mere om Sine på www.bugtaleri.dk

Jesper Søgård (Alias Julemanden):

Jesper startede i sin tid i det københavnske drengekor og har derefter udviklet sig til en komiker i særklasse. Han har medvirket i et utal af revyer både som skuespiller, instruktør og tekstforfatter.

Jesper er faldet for den utrolige glæde og fascination ved julemanden og besidder både stemmen, roen og varmen som den gode gamle julemand har.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Alletiders Julefest er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Alletiders Julefest Bookingforespørgsel
alletiders-julefest-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet