Anna David - book hende hos bifald!

Anna David


anna-david-bifald
Share Button

Anna David har udgivet en sand Hit Single med titlen Sensommerregn den 11. september. Det tager kun få sekunder så har sangen erobret kroppen og frisat glæden. Anna forfører lytteren med sin smukke, stærke og sensuelle stemme, underbygget af en tekst, der er både kunstnerisk og spot on. Læg dertil en super smuk, frisk og fængende GL Music produktion, ja så er der dømt HIT.

Anna David er uddannet i sang, dans, trommer og klaver.

Anna David er blevet nomineret 15 gange og vundet 3.

I 2009 kunne man følge Anna David i Tv2´s serie “Store Drømme”, hvor Anna spillede en elev på en drama/musikskole. I 2009 udkom hendes tredje album, “Tættere på” hvor bl.a hitsne “Tæt På” “Når en Engel Siger Farvel” og “Den sommer” indgik.

I 2010 udkom hendes fjerde album,”Music is Taking Over” som bl.a består af sangene “Bow (For the bad girls)” “Hate you” og “Something to Nothing”.

I år er det 10 år siden, at Anna David slog igennem med stor-hittet ”Fuck dig” – siden da er det blevet til yderligere 3 albums og en lang række singler. Udover dette har der været tid til at optræde i TV-serie, være med i Vild med Dans og Dansk Melodi Grand Prix og ikke mindst i 2 omgange som hovedperson i musicalen ”Grease”

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anna David er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Anna David Bookingforespørgsel
anna-david-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet