Audrey Castañeda - book hende hos bifald

Audrey Castañeda


audrey-castañeda-bifald
Share Button

Audrey Castañeda er en af de kvindelige komikere, som giver et friske pust til stand-up genren, som både kvinder og mænd morer sig over. – En komiker med krummer i, som altid leverer et energisk og karismatisk stand-up show. Hun står bag hit-serien “Kvinder På Krisestien“.

Hvem er Audrey Castañeda?

Født i Guatemala. Opvokset i Danmark og USA.

Har som skuespiller og danser deltaget i en lang række film og teaterstykker i Danmark og udlandet.

Audrey laver:

– Stand up shows.
– Stand up shows på engelsk.
– Stand up shows skrevet specifikt til lejligheden

Audrey Castañeda er fyldt med energi, har en fantastisk udstråling og selv mænd har siddet med tårer i øjnene af grin efter have været igennem hendes komiske centrifuge.

Audrey skrev i 4 år klummer på bagsiden af ”Urban” og har lavet radio på Voice med Jan Elhøj. Hun har lavet stand-up med Anders Matthesen, Povl Carstensen og mange flere. Som konferencier har hun blandt andet til Copenhagen Pride stået på Rådhuspladsen foran 60.000 glade mennesker og har fået folk til at grine ned i deres fadøl på Langelandsfestivalen.

Som skuespiller har Audrey blandt andet spillet med i kultshowet ”Get Ahead” (2006), filmen ”Sorte kugler” med Anders Matthesen (2009) og tv-serien ”Kristian” (2010).

Hun har som filmskaber skrevet og tilrettelagt dokumentarfilmen ”Da døden kom forbi Madame Arthur” (2007) og DR2-serien ”Piger på krisestien” (2014).

Audrey har rejst Danmark rundt med sine stand-up shows ”Når sandheden skal Frem” (2007), ”Awardrey” (2009) og ”Audrey” (2010/2011) og har desuden optrådt for de danske tropper i Irak og Afghanistan. Hendes seneste show, ”Sjovt nok” havde premiere ved Zulu Comedy Festival 2015 og er på danmarksturné i 2015 og 2016.

Audrey er desuden en fantastisk konferencier og fordragsholder

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Audrey Castañeda er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Audrey Castañeda Bookingforespørgsel
audrey-castañeda-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet