Babou - bookes hos bifald booking & management

Babou


babou-bifald
Share Button

Den sprøde drengestemme er idag blevet en følsom og eftertænksom mandestemme. Babou, der har sunget siden, at han fandt ud af at der kunne komme lyd ud af ham, har både deltaget i X factor og i det danske Melodi Grand Prix.

I 2005 udgav Babou albummet For Once In My Life. Selv om det først var efter Scenen Er Din, at han begyndte at fokusere mere målrettet på en fremtidig karriere som musiker, har han altid været musisk inspireret. Den unge århusianer havde erfaring med talentkonkurrencer og ifølge eget udsagn har “charme, selvtillid og lækkert hår”, blev han alligevel lidt nervøs, inden han skulle kastes for løverne, dommer-trekløveret Pernille Rosendahl, Cutfather og Thomas Blachman.

Babou i X factor og i MGP

I 2010 blæste han Danmark omkuld med hans deltagelse i X factor – og gennem alle liveshows og helt frem til det store brag af en finale i Parken. Her viste han igen, at han er som en fisk i vandet på en scene og leverede en fremragende performance solo og i selskab med selveste Aqua.

Forløbet i X Factor: Det var en yderst selvsikker 16-årig århusianer, der mødte dommerne ved den første live audition i X Factor 2010. Heldigvis for Babou, der er halvt gambianer, havde han tilsyneladende ikke oversolgt sig selv. Mens Mick “Cutfather” Hedin mente, at den unge østjyde sang hittet ligeså godt som Pixie Lott, var Blachman så imponeret, at han ikke var i tvivl om, at Babou “ryger direkte videre til finalen.” Når det unge talent siger, at han “ved, hvad det handler om” i et talentprogram som X Factor, er det fordi han allerede har gjort sig nogle gode erfaringer på det område.

BABOU udgav sin første single i efteråret 2011, og var klar til danmarks mest sete musikkonkurrence Melodi Grand Prix, hvor han indtog en 5. plads med sangen Manjana.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Babou er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Babou Bookingforespørgsel
babou-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet