Babulja - Børneunderholdning - Børnemusik

Babulja


babulja-bifald
Share Button

Babulja – Børneunderholdning – Børnemusik

Ny cd fra Babulja med børnesange inspireret af musik fra hele verden får børn til at synge og danse!

Det danske band Babulja udgiver sin anden CD til børn. Den første blev rost for sin evne til at få børn til at springe op og synge og danse. To- er- en vil om muligt få børnene op i et endnu højere gear. Her er hverken sparet på sjove rim, glad musik eller danseklare rytmer inspireret af musik fra hele verden!

Kender du nogle børn, som trænger til at røre sig, fordi de sidder foran et computerspil dagen lang? Eller har du måske hørt om nogle børn, som elsker at danse, men som ikke rigtigt har noget god musik at danse til. Måske har du selv børn, som elsker at synge vrøvletekster, men som savner nogle gode vrøvletekster at synge med på, hvis du kan svare ja til et af de tre spørgsmål, så har vi gode nyheder til dig – og alle børnene!

Bandet hedder Babulja fordi Otto (Thomas søn) og Thomas sad og ”ordpjattede” en dag i hjemmet og pludselig dukkede ordet Babulja frem. Fra det øjeblik hed orkestret Babulja!
Babulja består af fire medlemmer. Tre konservatorieuddannede musikere og én selvlært musiker, som er murermester i sit voksenliv. Det er murermesteren, der skriver det meste af musikken og som også er forsanger. Forsangeren er også far til to sønner, som han har testet alle numrene på. Dansede eller klapper de ikke med på et nummer, så kom det nummer ikke med på cd-en!

Musik og guitar:
Thomas Soubak. Murer.

Trommer:
Martin Seidelin. Spiller også trommer i WonderBrass og Thorbjørn Risager band. Martin underviser i musik og er konservatorieuddannet.

Klarinet, bas og saxofon:
Albert Raft. Er leder og lærer på en komponistskole i København. Konservatorieuddannet.

Tuba, trompet og klaver:
Henrik Silver. Spiller med teatergrupper plus flere forskellige jazzensembler. Konservatorieuddannet.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Babulja er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Babulja Bookingforespørgsel
babulja-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet