Ballonmanden Lars Lottrup - bookingbureau

Ballonmanden Lars Lottrup


ballonmanden-lars-lottrup-bifald
Share Button

Artisten og Ballonmanden Lars Lottrup med hans ballonnummer – der skal opleves!

Dette er den perfekte underholdning til firma- eller familiefesten.
Lars leverer et umådeligt fængende show i en skøn blanding af klovneri, komik og artisteri for alle i alderen 4-99 år.
Ikke blot kører han på ethjulet cykel og jonglerer med ild – han kravler tilmed også ind i en ballon!

Publikum gribes og henrykkes, når Lars opfører sit enestående show.

Ballonmanden Lars Lottrup’s Shows:

Underholdning for børn

Underholdning for børn i alle aldre – fra 3 til 110 år. Showet er et skønt mix af gøgleri, klovneri, cirkus og masser af komik. Der kombinerer jonglering, ethjulede cykler, ballondyr og nok det mest kendte nummer: Ballonnummeret, hvor Lars bliver opslugt af en kæmpe ballon. Det er artisteri på højt plan, da Lars er 4-dobbelt verdensmester på ethjulet cykel, men det vigtigste er at publikum more sig og griner.

SFO og Skole

Lars’ show på institutioner kan let indfange opmærksomheden for alle fra 0.-10. klasse. Både børn, pædagoger og voksne kan risikere at blive inddraget i forestillingen. Umiddelbart vil det være svært at finde noget underholdning der interesserer både de små og de store, men i Lars’ tilfælde er det ikke noget problem. Hans særprægede optræden tryllebinder mange og Lars har i mange år optrådt i rigtig mange SFO’er i hele landet.

Firmafesten

Ballonmanden Lars Lottrup’s show præsenterer en fantastisk blanding af gags, komik, artisteri og klovneri. Det er artistisk underholdning hvor beskuerne både griner og gruer. Showet henvender sig især til arrangementer, hvor både børn og voksne er sammen til fest. Lars Lottrup’s mange års erfaring gør, at han har en god professionel fornemmelse for at fange tonen og ramme stemning i et selskab. – Showet kan formes således, at det passer præcis til jeres fest.

Julefrokosten

Få løftet julefrokoststemningen gennem et julefrokostshow. Lars Lottrup’s show henvender sig hovedsageligt til feststemte voksne og er en sublim kombination af artisteri, komik og skøre påfund….. – og det er morsomt!!

Da Lars’ optrædener er utroligt visuelle kan de fint bruges til internationale arrangementer. – Showet laves også på engelsk.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ballonmanden Lars Lottrup er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Ballonmanden Lars Lottrup Bookingforespørgsel
ballonmanden-lars-lottrup-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet