Basim - Books hans fantastiske musik hos os!

Basim


basim-bifald
Share Button

Siden sit X-Factor-gennembrud har Basim, født og opvokset i Høje Gladsaxe, optrådt ved over 300 koncerter, udgivet tre albums, deltaget i Vild Med Dans og i 2014 høstet flot anmelderros for sin rolle som Sonny i musicalen Grease i Tivoli.

For lidt over 1 år siden stod Basim foran mere end 195 millioner mennesker og fremførte sin selvskrevne Cliche Love Song som på nuværende tidspunkt har mere end 10 millioner streams på Spotify, har solgt både Guld og Platin, skaffede en top 40 placering på den eftertragtede engelske Single-hitliste, og er blevet fremført live til mere end 120 koncerter i 2014.

Som 15-årig blev Basim landkendt da han blev nr. 4 i DRs -talentshow X-Factor 2008 og understregede i 2014 sit talent som sanger og sangskriver ved at vinde Dansk Melodi Grand Prix med sangen Cliche Love Song, som siden nåede 9.-pladsen ved Eurovision Song Contest.

Basim skrev i februar 2013 kontrakt med musikforlaget Warner/Chappell Music, der skal varetage hans rettigheder som sangskriver.

I maj 2015 kunne vi opleve Basim på dansk med sangen Kostbar, der er skrevet i samarbejde med Clemens.

Booking af Basim

Du kan få din egen private “sangstrofe” af den kendte danske X Factor- og Grand Prix-sanger, hvis bestiller en personlig videohilsen fra Basim eller booker ham til et musikalsk arrangement, foredrag eller som konferencier.

Basim’s fanskare er større end nogensinde, og han leverer altid et show i absolut topklasse. Basim elsker at møde sine fans, og der er altid garanti for god stemning og en masse smil når Basim er i nærheden.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Basim er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Basim Bookingforespørgsel
basim-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet