Bluegrass Dukketeater - bookingbureau

Bluegrass Dukketeater


bluegrassdukketeater-bifald
Share Button

Dukketeaterforestillingen “Bjørn Benspænd og balladen om de forsvundne æbler” skal opleves! – Mød den noget generte rideskolehest Dixie, det højlydte får CuLotte, der af sit eget uld strikker tøj, og den naive men idérige ko CowLine, som kan lave alt…..undtagen mælk…. Bluegrass Dukketeater er historien om de 3 venner der er havnet langt ude på landet, helt ude på Lars Tyndskids Mark hvor kragerne vender, og her kan historierne begynde. Følg med i hvordan vennerne er lige ved at blive taget ved næsen af den (u)farlige Bjørn Benspænd som har stjålet alle Fru. Tyndskids æbler, og hør country- og bluegrass musik fortolket i børnehøjde.

Bag Bluegrass Dukketeater

– står kvinderne Julie Krogsbøll på violin, og Signe Borch på guitar, og Frieda Heuser på baljebas og mundharmonika. Sammen har de skabt en musikalsk dukkeforestilling med flerstemmig sang og akustiske instrumenter.

Udover musik og sjove historier taget direkte fra de traditionelle bluegrass sange, leger forestillingen også med sprogforståelse. Talemåder som “Op i sadlen igen”, “Man skal ikke græde over spildt mælk” og “Lad os tage benene på nakken” bliver vendt og drejet, forstået og misforstået, mens de tre dyr sammen løser gåden om de forsvundne æbler…

Bluegrassdukketeater er for alle, men mest for børn i alderen 3 til 6 år.

På Nordfyn har Julie Krogsbøll stået med hovedet begravet i filt og sæbespåner, og har på en juleferie hos sine forældre skabt disse tre morsomme og letelskelige dyr: Hesten Dixie, Koen CowLine og Fåret CuLotte. Efter alt dette DIY (do it yourself) mærkede Julie at energien og idéerne til mere skabelse kom sammen med andre, DIWO (do it with others)!
Signe Borch er kæmpe bluegrass entusiast og dygtig på flatpicking guitar. Ligesom Julie Krogsbøll er hun også tændt på dukketeater, og sammen har de bygget Lars Tyndskids mark om til en scene, og har skrevet en bluegrass musical for børn. Målet er at sprede rygtet om den lidt ukendte genre bluegrass, som er ganske velkendt “overthere”, men mindre kendt her til lands.
Frieda Heuser er sangskriver, kulturformidler og er stykkets baljebassist og hesten Dixies fører.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bluegrass Dukketeater er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Bluegrass Dukketeater Bookingforespørgsel
bluegrassdukketeater-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet