BØRN to be wild - Book dem hos bifald.dk til dit arrangement
boern-to-be-wild-bifald
Share Button

Børn to be wild

– The rockshow

Et underholdende og rocket show for børn og voksne i alle aldre!

Børn to be wild – The rockshow er historien om en rocktrio, der i bedste Easy Rider stil kører rundt på trehjulede ROCK-cykler og udbreder kendskabet til rockmusikkens barnlige rockklichéer: Skal man alligevel stemmes hjem, kan man lige så godt gøre det med stil.

BØRN-O-MATENs magiske verden præsenteres i det store, forrygende børnemedley bestående af de senere så kendte numre: BØRN In The USA (Springsteen), BØRN To Be Alive (Patric Hernandez), BØRN To Be Wild (Steppenwolf) , BØRNING Down The House (Talking Heads). BØRN To Be My Baby (Bon Jovi) og Beds Are BØRNING (Midnight Oil) og ikke mindst Deep Purple klassikeren BØRN.

Børnene og de voksne kommer på scenen og spiller på instrumenterne, der synges med på den sørgelige Slade-klassisker ”FARFAR (og Musta-far) er væk”, og så bliver der ellers gået til den i en medrivende LUFT-TROMME solo. Med andre ord: Det bliver ikke kedeligt – heller ikke for de voksne.

Hvem er Børn to be wild?

Bandet består af tre yderst erfarne rockmusikere med et CV så langt som køen ved ”spritbolaget” i Malmø:

Nils Krøyer: bass, sang og vitser

Emil Bendixen: guitar, sang og vrøvl

Mads Hald: trommer, sang og volapyk.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på BØRN to be Wild er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på BØRN to be Wild Bookingforespørgsel
boern-to-be-wild-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet