Børnebanditterne - bookingbureau

Børnebanditterne


børnebanditterne-bifald
Share Button

Børnebanditterne er Babybandets ”storebror” og spiller vores egne numre, skrevet til børn fra børnehavealderen og opefter. Også store børn som søskende, forældre og bedsteforældre kan være med. De spiller nyskrevet børnemusik, der spænder over mange forskellige genrer. De skriver musik og tekster om det, der optager børn! Derfor spiller de temakoncerter som Børnebanditterne – på legepladsen … i skoven… på ferie… i skolen m.fl.

Børnebanditterne har turneret Danmark tyndt med Babybandet og er nu rykket op i en ny “klasse“. Musikken er bevidst så bred i genrer som muligt, og vi gør en dyd ud af at variere såvel repertoire som sceneperformance.

Vores koncerter er bygget op omkring princippet kultur med børn, og deltagelseskultur med et læringsperspektiv er helt afgørende for os. Al tekst og musik er skrevet af Børnebanditterne.
Alle fire musikere er professionelle, rutinerede og uddannet på konservatoriet m.m

Børnebanditterne kommer et godt stykke ud over scenekanten, når de laver koncert med og ikke for publikum. Alle må ud af fjerene, op af stolen, ud af starthullerne og feste med os. De giver dagens motion, dagens dans, dagens grin, dagens fjolleri!

Koncerter med Børnebanditterne

Jorden Rundt

– tager publikum med på en rejse til verdens musikalske midtpunkter. Sammen udforskes de mest markante musikkulturer, repræsenteret ved lande som: Egypten, Jamaica, Brasilien, Rusland, Danmark, Spanien, ”Afrika” og Kina.
Landene er ligeså forskellige, som vi mennesker er. Og de vil tænde nysgerrigheden på netop den mangfoldighed og forskellighed.

En koncert, hvor Børnebanditterne tager jorden rundt og udforsker verdens musikgenrer og lærer om de forskellige landes kendetegn. I lærer, at forskellighed og mangfoldighed er en gave og beriger vores kultur og sameksistens.

På Legepladsen

– handler om suset i maven i ”Gyngesangen”, om at hoppe op til skyerne i ”Trampolinsangen”, om at stå i kø ved rutchebanen i ”Rutchesangen”, om at flyve op i ”Ballonsangen”. De synger om de venskaber, skænderier, nye idéer og lege, der opstår på legepladsen.

Denne koncert “På Legepladsen” kan også bookes som DUO. Hvor Anders og Luise (sangskriverne bag Børnebanditterne), spiller en akustisk udgave ude på legepladsen med børnene.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Børnebanditterne er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Børnebanditterne Bookingforespørgsel
børnebanditterne-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet