Bubber - book Danmarks modigeste mand her

Bubber


bubber-bifald
Share Button

Det positive i udfordringer

Fik sin spæde start i det offentlige liv i diverse børne-tv programmer. Bubber har aldrig været bange for at afprøve sig selv og udfordre sit talent og sine grænser.

Lige fra Badekarret til Snurresnups Søndagsklub til Den Store Klassefest. Bubber har været med i Cirkus Arena, han har skrevet børnebøger og har stået i spidsen for TV2’s talentshow Scenen er din. Han har været på afveje med Jægersoldaten B.S. Christiansen, hvor grænser var noget der for alvor skulle brydes. Andre udfordringer, nogle mere spøjse af slagsen, fandt Bubber i hans seneste udsendelser – Danmark ifølge Bubber.

Foredrag

“Positivitet og livsglæde – få et bedre arbejdsklima ved hjælp af humor”

Humor og nysgerrighed giver livsglæde og viser os som ærlige mennesker i samspillet med andre. Når vi bevarer sindet åbent og holder fast i evnen til at glædes over både store og små ting i hverdagen, udstråler vi en positivitet, der ikke kan undgå at smitte af på hele vores liv – både på det private liv og arbejdslivet. Udfordringerne på vores vej er med til at vise nye veje og lukke op for spændende muligheder, når vi møder verden og andre mennesker åbent og fordomsfrit.

Det er en gammel sandhed, at “du får, hvad du giver”, og i samspillet med andre mennesker vokser livsglæden for alvor, når man finder modet til at møde verden med positivitet, humor og åbenhed.

Bubber er om nogen i dette land kendt for sin enestående evne til at turde være nysgerrig, gå nye veje og overskride sine grænser. I foredraget fortæller han, hvad der giver ham modet til at turde vælge udfordringerne, og hvordan vi alle kan arbejde bevidst på at holde fast i barnets positivitet og livsglæde.

Bubber som konferencier

– der er Bubber helt unik på sin egen facon. Hans drengefacon gør ham populær, men tag ikke fejl – Bubber er en herre, der véd, hvorledes et show skal afvikles, og han gør det så charmerende og morsomt, at publikum tit må frem med smilebåndet.
Bubber er grundig i sin tilrettelæggelse, og overlader intet til tilfældigheder. Derfor efterlader han sig en succes – hver gang.

Siden han var 17 år har Bubber lavet TV, hvor han startede på Nordisk Film som “stik-i-rend-dreng”. Det er blevet til mange TV-successer lige fra “Bubbers Badekar” og til “Snurre Snups Søndags-klub“.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bubber er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Bubber Bookingforespørgsel
bubber-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet