Camilla Plum - book en kulinarisk oplevelse

Camilla Plum


camilla-plum-bifald
Share Button

Den fantastiske og sanselige formidler

Camilla Plum blomstrer når hun videregiver sin ufattelig store viden om madkultur, om råvarer samt brugen af dem.

Camilla Plum er kendt af de fleste danskere for sine mange tv-programmer om mad, for sine mange skriverier og opskrifter i blandt andet Politiken og for sit store forfatterskab af kogebøger, som for eksempel “Grønt”, “Mormors mad”, “Mors mad” og “Jul”. Camilla Plum er uddannet arkitekt, men har siden 1997 drevet den økologiske gård Fuglebjerggaard i Nordsjælland. På DR er hun kendt fra mange programserier om krydderier, slow food, havedyrkning og grøntsager, og krydderurter.

Camilla Plum oplever det indimellem som svært at formidle et gammeldags landbrug, når man ikke vil betjene sig af klistersøde anprisninger. Hun har skrevet bøger om madlavning, havebrug og bagning, og hun har lavet DR2 madprogrammerne “Boller af stål” og “Camilla Plum og den sorte gryde”. Camilla Plum er desuden foredragsholder, forfatter og madskribent for Politiken, og hun har lavet en række madprogrammer for Danmarks Radio.

Foredrag om:

mad, havebrug, køkkenhave, brød, bagning, korn, planter, fermentering, Nordisk mad, krydderurter, omlægning af institutioner til økologi og økologi generelt.

Camilla Plum er en engageret og sanselig formidler når hun videregiver sin ufattelig store viden om madkultur, om råvarer, økologi og meget andet.
Camilla vil helst kombinere sine foredrag med praktiske demonstrationer hvor man kan se, føle, smage og dufte til tingene.

Foredrag kan foregå hos kunden eller på Camillas gård Fuglebjerggaard ved Helsinge hvor der er plads og faciliteter til 150 i sommerhalvåret, 50 i vinterhalvåret. Gerne kombineret med rundvisninger, og prøvesmagninger, kogedemonstrationer for deltagerne. Camilla taler og skriver flydende engelsk, og har skrevet en bog på engelsk om Skandinavisk mad.

Camilla Plum tager de sunde instinkters parti

– imod det, hun kalder fims, religion og plat. Der har jo altid været mirakelmagere, der kom kørende i hestevogn og solgte mirakelmedicin. Nutidens plattenslagere fortæller, at mælk, sukker og korn er skadeligt. Og mens folk har mistet evnen til at vurdere en flæskestegs marmorering, er de til fals for plattenslageriet, påpeger hun.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Camilla Plum er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Camilla Plum Bookingforespørgsel
camilla-plum-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet