Cecilie Frøkjær - bookingbureau

Cecilie Frøkjær


Share Button

I 21 ÅR har Cecilie Frøkjær været en af TV2s største skærmprofiler.

Hun kom direkte fra Journalisthøjskolen, da hun blev ansat som vært på Go’ Morgen Danmark i december 1996. Hun sagde god morgen til seerne de næste 12 år – de første ti år med Michael Meyerheim som fast makker, derefter dannede hun Go’morgen-par med Jes Dorph og Morten Resen.

Cecilie var fra 2010 og fire år frem vært på Go´aften Danmark.

Sideløbende med de faste programmer har hun lavet bolig-, debat-, bog- og livsstilsprogrammer – senest det populære ”Samme tid, næste år” i 2017. Cecilie Frøkjær har desuden været vært på en lang række af TV2s største programmer: Årskavalkader, velgørenhedsshows Knæk Cancer og Hjertegalla og kongelige begivenheder – blandt andet Kronprinsparrets forlovelse, prins Christians dåb og Dronning Margrethes 70 års fødselsdag.

 

Du kan booke Cecilie til følgende foredrag:

JEG HAR MØDT EN MILLION MENNESKER
– HØR, HVEM DER LÆRTE MIG NOGET VIGTIGT

I 20 år kunne danskerne begynde eller afslutte dagen med Cecilie Frøkjær kørende på skærmen i Go´morgen eller Go´ aften Danmark. Hun har mødt flere mennesker end de fleste – politikere, skuespillere, sangere, forfatter og alle slags danskere med hver deres personlige historie. Og nu er hun klar til at fortælle om sine oplevelser.

Med humor og selvironi fortæller Cecilie Frøkjær, hvad hun lærte af møderne med blandt andre Lise Nørgaard, Jane Aamund – og sin gamle klassekammerat,Thor. Glæd dig til et underholdende, tankevækkende og personligt foredrag, hvor Cecilie Frøkjær  også fortæller om, hvordan du selv kan blive bedre til at lytte, når livet eller mennesker, du møder på din vej, har noget vigtigt at fortælle dig!

 

FRØKJÆR OG FRUEN

Cecilie Frøkjær og Lise Nørgaard er blandt landets mest kendte og beundrede kvinder og begge har med humor og vid begejstret flere generationer.

Senest er de sammen udkommet med den bedstsælgende interviewbog ”Fruen kommer i dag,” der med indlevelse og livsglæde skildrer Lise Nørgaards lange og ekstraordinære liv. Siden har samarbejdet udviklet sig til et nært venskab, som den populære tv-vært og forfatter Cecilie Frøkjær nu åbner op for i et nyt foredrag.

”Frøkjær og Fruen” tager udgangspunkt i Lise Nørgaard, en elsket, feteret og vital kvinde, der har rundet 100 år og lever efter devisen: ”Vi skal have det hele med!”

Cecilie fortæller med sin sædvanlige charme om det sjove og lærerige venskab – og om Lises strategier til at opnå et langt, værdigt og tilfredsstillende liv. Foredraget vil fokusere på, hvad Cecilie har lært af sit makkerskab med ”Fruen”, men også hvad vi alle sammen kan lære af Danmarks mest imponerende pensionist.

Glæd dig til et underholdende og livsbekræftende  foredrag om visdom og venskab mellem to kvinder fra hver sin generation.

 

FOREDRAG TIL LEJLIGHEDEN

Har du brug for et foredrag om et særligt emne eller til en speciel begivenhed, så kontakt Cecilie og hør om mulighederne for et skræddersyet foredrag til dit behov. Cecilie holder også foredrag i forbindelse med personalekonferencer, medarbejderdage etc.

“Hun var fantastisk og en skøn kvinde. Publikum var MEGET begejstrede.”

Lene Fribo, FOF Djursland

 

Konferencier og ordstyrer

Cecilie har mange års erfaring som konferencier og ordstyrer for såvel private som offentlige virksomheder og foreninger.
Hun kan både indlede og afslutte arrangementer, binde det sammen og undervejs interviewe oplægsholdere på scenen og styre såvel paneldebatter som diskussioner med publikum.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Cecilie Frøkjær er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Cecilie Frøkjær Bookingforespørgsel
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet