Chapper - booking hos bifald booking & management

Chapper


chapper-bifald
Share Button

Vi kender Chapper fra TV på DR1 og Ramasjang, hvor han bl.a. er med i DR’s Julekalender 2012 “Julestjerner” og “Hvaffor en hånd” – det han nok er mest kendt for er hans eminente beatbox talenter, og er desuden også en god guitarist og sanger.

Chapper laver både solo shows og shows med bl.a Sebastian Klein, Miss Mukupa, Trolle & Tormod. Chapper optræder bl.a. med et show, hvori der indgår musik og sang, tegning samt historier, der omhandler spændende facts fra vores vidunderlige verden, men det helt store hit for børnene er ”Beatbox-skolen”. Ved hjælp af en tavle forklarer Chapper med nogle få tegninger, hvordan et beat laves, og hvordan man kan lære at holde rytmen. Chapper forklarer også, hvordan man selv kan skrive en rap og så rappe og holde den ind over beatet, mens hele salen gynger. – når Chapper og børnene ”rapper” til deres eget beat bliver taget lige løftet lidt ekstra!

Chapper er børnenes überskøre fjolleven, og har altid været en elsket person i DR´s børneprogrammer. Med sig på scenen har Chapper sin gode ven og musiker Igor, som spiller guitar og synger med. Med Chapper får du et energisk show med 2 skøre spasmagere, der elsker at “fyre den af” over for børnene.

Et sikkert hit er også når Chapper laver “Shhh… Mor Kommer“. Indslaget stammer fra Fjernsyn For Dig – Hvaffor En Hånd, hvor børnene lærer at tegne en meget “farlig” tegning og med brug af meget få streger, bliver den til en “glad og rolig” tegning. Det kunne f.eks. være at man sidder og tegner en tegning af far, der er blevet lidt for tyk og pludselig kommer mor ind… – hvad gør man? Man folder tegningen et par steder og tilfører et par hurtige streger – og hey presto! Så er tegningen blevet transmogriffet om til en lækker bil! Fantastisk morsomt.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Chapper er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Chapper Bookingforespørgsel
chapper-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet