Chloe Avo Holm - bookingbureau

Chloe Avo Holm


chloe-avo-holm-bifald
Share Button

Som barn blev hun svigtet af sin mor, hun har begået indbrud, været hjemløs, forsøgt selvmord og prostitueret sig for at få råd til sit heroinmisbrug. Men som 24-årig og i 23. forsøg blev Chloe Avo Holm clean. I dag er hun professionel danser og har sluppet vreden over sin barske barndom.

I dag er Chloe Avo Holm 43 år.

Når hun griner – og det gør hun en hel del – er det en hjertelig og vedholdende latter, der står i skarp kontrast til den historie, hun fortæller. Historien om et uendeligt hårdt liv, men også historien om en kvinde, der har formået at rejse sig og skabe et godt liv for sig selv. På trods.

“Enten kunne jeg holde fast i vreden resten af livet, eller jeg kunne åbne mit hjerte. Jeg gav mig selv lov til at elske min mor som den idiot, hun også var. Det handlede om, at jeg turde give slip på en hel identitet, for da jeg gav slip på vreden, stod jeg pludselig med et endnu større ansvar for mig selv som voksen og som kvinde. For hvad skulle jeg gøre, når jeg ikke længere kunne stå og pege en kanon i hendes retning? Jeg var nødt til at pege den indad. Det var som at stille sig på en ny ø og smide et skjold, som havde beskyttet mig i mange, mange år, for indtil da havde det været min overlevelse at være rasende på hende. Det kræver et sindssygt stort benarbejde at hive sig selv ud af offerrollen, men det lykkedes for mig, og det er jeg så taknemmelig over.”

I dag lever Chloe Avo Holm af at danse og undervise. Hun har fået kontakt til sin lillebror, som hun ikke så i alle årene med misbrug og prostitution og har for nylig fået udgivet bogen “Stjernebarn“, der handler om hendes liv. Hun håber, at den kan inspirere andre til at tro på, at de godt kan komme videre, selvom ­livet er svært.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Chloe Avo Holm er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Chloe Avo Holm Bookingforespørgsel
chloe-avo-holm-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet