CIrkus Big - Børnecirkus - workshop -juleshow

Cirkus Big


Cirkus-Big-bifald
Share Button

Cirkus Big

Cirkus Big er verdens mindste cirkus, med verdens største navn, og med et motto som: Verdensholdning i Underklasse – Nej – Underholdning i Verdensklasse.

Der er lagt op til Grin, Gys og Gas, når klovnen Benjamin slår sine egne verdensrekorder på stribe.

Cirkus Big kan levere forestillinger med 1 eller 2 artister/klovne, efter behov.Begge forestillinger egner sig for hele familien. ( 3 – 240 Årige )

Cirkus Big er: Trylleri – Musik – Jonglering – Dans – Gøgl
og Artisteri i tilbagelænet komisk stil.

Cirkus Big leverer mange forskellige typer forestillinger. Cirkus Big kan stille med en enkelt mand til den lille fest, eller ankomme med et 10 mand stort galla program, til de større arrangementer. Mest af alt spiller Cirkus Big deres familie forestilling med 2-3 artister, hvor de har blandet en god pose på 45 minutter med klovn – jonglering – musik – akrobatik – artisteri – gøgl – stunt – og altid glimt i øjet…… Har I specielle ønsker, snakker vi om det og finder ud af noget. Det kan være I har et bestemt tema der skal følges. Måske ønsker I et af Cirkus Big´s sæsonbetonede shows, eller det kan være I vil have et fødselsdags barn eller en direktør på scenen, som klovn, akrobat eller stærk mand eller hvad ved vi.

Workshop med Cirkus Big

De fleste har på et tidspunkt gået med en drøm om at blive Cirkus Stjerne, og drømme er til for at blive fulgt til dørs. Hvad enten I er en børnehave, Ungdomsklub, eller arbejdsplads er vi i stand til at opsætte og arrangere et cirkusværksted, hvor alle får muligheden for at se sig selv, deres venner samt kollegaer i et helt andet og nyt lys.

Lær at trylle – klovne – synge – danse – optræde – lege – jonglere – lave artisteri samt meget mere. Aktiviteter der tilsammen vil styrke jeres kreative sider, lære jer at arbejde bedre sammen, give energi, løfte humøret og mindske antallet af sygedage. Et godt velvære som udspringer af glæde og bevægelse.

Cirkus Big Juleshow

Cirkus Big Juleshow – et juleshow med fart over noderne. Et moderne miks af super musikalitet, nærvær, jonglering, klovneri, gøgl og publikumstække i verdensklasse.

Nissen Mr. Big har med sine mange års erfaringer udviklet et sprit nyt show – et mesterstykke med de artistiske håndværk i centrum, som slås fast når hatte, diablo og bolde flyver gennem luften med timing og præcision ud udover det sædvanlige.

Mr. Big’s charme begejstrer store som små i et spektakulært Juleshow, hvor samspillet med publikum giver showet dynamik.

Mr. Big stiller med nogle lækre professionelle rammer for juleshowet, et set-up med moderne teknik herunder, lydanlæg, scenetæppe, manege, storslået juledekoration med lysende snemænd og glimtende vinterlandskab, som gør både børn og voksne i strålende julehumør.
Hvis der er brug for det leverer han tribune, det kan være en god idé særligt i centre, så publikum kan få ro til at nyde forestillingen, samtidig med de hviler deres juletrætte fødder.

En fantastisk stemningsfyld oplevelse som egner sig til både indkøbscentre, julefrokoster, institutioner, kirker, ja alle former for små og store julestue arrangementer.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Cirkus Big er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Cirkus Big Bookingforespørgsel
Cirkus-Big-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet