Cirkus Panik - Børneunderholdning - Børnecirkus - Julecirkus

Cirkus Panik


cirkus-panik-bifald
Share Button

Cirkus Panik – Børneunderholdning – Børnecirkus – Julecirkus

Cirkus Panik er et af de få overlevede gammeldags gøgler familiecirkusser. De har turneret landet rundt i mere end 25 år, og der flyder cirkusblod i deres årer.

Cirkus Panik præsenterer forestillingen – CIRKUS PANIK – det lille familie cirkus med de store numre!

Dette cirkus fremfører med stolthed en festlig, forrygende og tempofyldt forestilling for godtfolk i alle aldre.

Forestillingen kan spilles indendørs eller udendørs, stort set alle steder eller i et af deres cirkustelte.

Cirkus Panik er et lille familie cirkus med leg og livsglæde i førersædet. Gennem mere end 20 år har de været på farten og gæstet hele landet. Blandt andet har de haft den store fornøjelse at optræde i Grønland.

Det hele startede i 2 kufferter og en cykelvogn, i dag er det vokset til at kunne tilbyde forestillinger, optog, work-shops, cirkusskole, julenisse cirkus-show og teltudlejning.

Cirkus Panik´s mange forskellige tilbud har bragt dem fra børnefødselsdage til store festivals, fra vuggestuer til fængsler, fra døve til blinde, fra multihandicappede til idrætsforeninger, fra flygtningelejre til revisionsfirmaer. De fremfører med stolthed en ægte gøgler cirkus-forestilling med familien i centrum. De forener middelalderens mystik med nutidens cyperspace i en humoristisk forestilling.

Cirkus Panik turnerer hele året og henrykker og begejstrer, hvor de kommer frem.

En typisk forestilling vil bl.a. føre dig igennem keglebold og jonglering med sten, ekvilibrisme med diabolo, balanceshow, ild- og fakirkunst, tempofyldt 1-hjulet cykelopvisning, og dramatik i vakkelvorn trapez. Og selvfølgelig bidrager publikum til en stor del af morskaben.

Forestillinger skabes efter jeres ønsker og forestillinger kan opføres, når som helst og hvor som helst. For at få den helt rigtige cirkusstemning, så anbefaler de, at de opsætter deres cirkustelt.

Forestillingerne strikkes sammen efter jeres ønsker så de passer i tid og omfang til jeres ønsker.

Ring til os og tal med os om mulighederne.

Cirkus Panik Julecirkus

Ved juletid tilbyder Cirkus Panik forestillingen:
– PANIK I MANEGEN og JULENISSER, JULESANGE, SANGLEGE OG DANS OM JULETRÆET
Varighed 2 x 45 min

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Cirkus Panik er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Cirkus Panik Bookingforespørgsel
cirkus-panik-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet