Clement Kjersgaard - book den flabede og populære vært her

Clement Kjersgaard


clement-kjersgaard-bifald
Share Button

Studievært, redaktør, bladudgiver og en af Danmarks travleste foredragsholdere og ordstyrere. Som 16-årig optaget på United World College of Hong Kong, hvorfra han blev student i 1994; herefter optaget på Universitetet i Oxford, hvor han læste Filosofi, Politik og Økonomi. Grundlagde i 2002 RÆSON, som han stadig udgiver. Siden 2003 studievært for DR på et hav af tv-programmer. Modtager af Berlingskes Journalistpris (2013), udnævnt af fagbladet Journalisten til Danmarks mest magtfulde journalist (2011), modtager af Publicistprisen (2011) og vinder af tre TV-Priser (2004, 2007 og 2011). I 2011 grundlagde han Danmarks årlige “Vidensfestival”.

Generelt synes Clement Kjersgaard nemlig, at mediebranchen og hermed også tv-branchen har en kedelig tendens til at lave de samme formater og bruge de samme teknikker. Den drivende kraft i hovedet på tv-folk er, at det ikke må gå galt, har han en teori om. Clement Kjersgaard er andet og mere end en slipseklædt studievært, der lader andre komme til orde. Clement Kjersgaard har også sine bestemte meninger om mediernes rolle og betydning – og muligheder og begrænsninger.

 

Clement holder foredrag om bl.a.:

TRUMP, USA OG VERDEN
Donald Trump er i fuld gang med at forandre USA – og verden. Hvad vil der ske? Hvilke valg står Trump overfor – og hvordan vil amerikanerne og resten af verden forholde sig til en præsident, der skriver alle spilleregler om? Clement Kjersgaard har arbejdet indgående med amerikansk politik siden 2002, bl.a. i tv-programmerne “Clement i Amerika” og “7 døgn med Trump og Clinton”.

DE NÆSTE 25 ÅRS VERDENSHISTORIE
Vil USA forblive en supermagt? Vil Kina ændre verden? Kan EU forsvinde? Med udgangspunkt i det store historiske perspektiv opridser Clement Kjersgaard en serie af dilemmaer, som i hans vurdering bliver helt afgørende for verdens udvikling i årene, der kommer.

DANSK POLITIK OM 10 ÅR
De sidste 10 år i dansk politik har været meget dramatiske. Clement Kjersgaard giver overblikket – og fortæller: Hvordan er dansk politik blevet anderledes? Hvordan har politikerne og partierne forandret sig? Hvor er magten i dag?

JOURNALISTIKKENS FREMTID
“Der er to muligheder: Enten bliver journalistikken bedre – eller også vil den forsvinde for ikke at blive savnet”. Så kontant er budskabet fra Clement Kjersgaard, der med udgangspunkt i mediebranchens krise opridser hvad han mener er kravene til fremtidens journalistik – og fremtidens journalister.

ER DEMOKRATIET I KRISE?
Ja, er Clement Kjersgaards korte svar. Det længere lyder sådan: De gamle magthavere – herunder politikerne – har endnu ikke forstået, hvor voldsomme udfordringer, der venter. Foredraget handler om de seneste års dramatiske begivenheder i både dansk og international politik, og om de jordskælv, der venter os.

DANNELSE, UDDANNELSE OG DEMOKRATI
Danmark står overfor en række udfordringer, der rokker grundlæggende ved den måde, landet har fungeret på i 150 år – og vi kommer til at forandre os. Det mener Clement Kjersgaard, der i dette foredrag giver svar på spørgsmålet: Hvad er – i den fremtid, der allerede er begyndt – de holdbare bud på dannelse, uddannelse og demokrati i en dansk kontekst?

SÅDAN FÅR MAN EN IDÈ. OM ARBEJDE OG KREATIVITET
Som 11-årig startede Clement “Århus Børneradio”, i 2002 grundlagde han magasinet RÆSON, i 2011 den årligt Vidensfestival i København. Og siden 2004 har han været manden bag en stribe tv-programmer for DR, herunder “Debatten” (som han relancerede i 2010) og “Vi ses hos Clement” (siden 2014). Hvad har han lært? Foredraget handler om selvsikkerhed og kreativitet, samarbejde og uenighed, form og indhold, magt og tillid, mod, succes og fiasko.

Clement Kjersgaard er også meget velegnet og yderst populært emne til ordstyreropgaver og som konferencier.

Fra 2002 – idag:

Foredrag og ordstyreropgaver for bl.a. Dansk Industri, Dansk Erhverv, Rambøll, DJØF, Dansk Magisterforening, HK, LO, KL, VL-Døgnet, WFP, UNDP, Amnesty International, Red Barnet, New Media Days, Erhvervs- og Økonomiministeriet, Integrationsministeriet, Undervisningsministeriet, Fødevareministeriet (uformelt møde mellem EU’s landbrugsministre ifbm. det danske EU-formandsskab, foråret 2012), Patent- og Varemærkestyrelsen, Det Kriminalpræventive Råd, Nordisk Råd, Det Kongelige Bibliotek, Humanity In Action, Danmarks Journalisthøjskole, Foreningen for Undersøgende Journalistik, Journalistforbundets Fagfestival, fagfestivalen Radiodays og Dansk Institut for Militære Studier

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Clement Kjersgaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Clement Kjersgaard Bookingforespørgsel
clement-kjersgaard-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet