Daniel Lill er en komiker med bred appel

Daniel Lill


daniel-lill-bifald
Share Button

Komiker Daniel Lill

Daniel Lill er en ny ung stjerne på den danske stand- up scene. Daniel Lill giver et show så tårene triller. Han optræder alt fra en halv til en hel time og skriver også gerne målrettet materiale.

Daniel Lill er dog allerede en rutineret og utroligt tilstedeværende jysk komiker. Han har gennem sine stand-up år, markeret sig godt og grundigt i den danske stand-up branche. I 2011 vandt han Danish Open i Stand-up til stående applaus og samme år blev han fremhævet som et af danmarks nye comedy håb ved Zulu Comedy Galla, hvor han huskes for sin ”due-joke”.

Med en baggrund som musiker og skuespiller, medvirkende i blandt andet Niels Malmros’ anmelderroste “At Kende Sandheden”, professionelt børneteater og meget andet, var Daniel Lill allerede ved sin stand-up debut hjemme på scenen. Herfra har det taget fart, med optrædener med blandt andre: Mick Øgendahl, Jakob Tingleff, Thomas Hartmann, Torben Chris, Frank Hvam, Simon Talbot, Casper Christensen og mange mange flere.

Daniel Lill har en virkelig bred appel og kommer ud til sit publikum i alle aldersgrupper. Dette formår han via en formidabel publikumskontakt, tilstedeværelse i rummet, en herlig mimik, en løssluppet og fjollet tilgang til sit stand-up show, dog uden at gå på kompromis med sit materiale. Derfor har Daniel Lill også med stor succes leveret underholdning for alt fra 9. og 10. klasser, gymnasier, handelsskoler, julefrokoster, private fester som bryllupper, konfirmationer og fødselsdage. Kort sagt: Han er et sikkert kort at spille.

Daniel Lill har optrådt på utallige scener rundt om i Danmark og kunne i efteråret 2013 opleves som opvarmer på Simon Talbots one man show: ”Talle Alene I Verden”. Seneste har Daniel Lill sammen med Mick Øgendahl og Jacob Tingleff været en del af showet Prinser af provinsen som i 2014 var på en mindre danmarkstour. Daniel er et sikker grin til jeres arrangement.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Daniel Lill er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Daniel Lill Bookingforespørgsel
daniel-lill-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet