Den Korte Radioavis - bookingbureau

Den Korte Radioavis


den-korte-radioavis-bifald
Share Button

Noget af det skarpeste og sjoveste satire i Danmark bliver leveret af Den Korte Radioavis.

DKR består af seniorkorrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og nyhedsredaktøren Rasmus Bruun. Parret er kendt fra programmet af samme navn som blev lanceret på Radio 24syv i 2015.

Et nøgletræk ved Kirsten Birgit er hendes mangel på selvindsigt, hvilket er en grundpræmis, når man skal skabe en morsom karakter, siger hendes skabere. Samme træk kan nemlig bruges til at gøre nar af folk, der afslører samme mangel på proportioner, når det drejer sig om deres egen status.

Kirsten Birgit og Rasmus Bruun er et helt unikt makkerpar, som dissekerer verden og dagligdagen med tør sarkasme, og på uhæmmet vis siger alt det man ikke må sige.

Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm som er en fiktiv person, beskrives som “en kombination af Ulla Therkelsen, Mette Fugl og Lone Kühlmann”.

Rasmus Bruun spiller rollen som den mere forsigtige og politisk korrekte redaktør, som ofte bliver udfordret af Kirsten Birgits bramfrie og usædvanlige holdninger til politik og livet generelt.

Kirsten, der er blevet en af den anarkistiske radiostations største folkelige hits, adskiller sig fra de øvrige nominerede til Berlingskes »Årets Dansker«-pris ved ikke at være et virkeligt menneske, men en fiktiv karakter.

Kirsten Birgit er datter af hestehandler Jens Birgit. Hun har ingen søskende og ingen børn. Hun er oplært på DR TV Avisen under Jørgen Schleimann.

Hun har bl.a. dækket Tjetjenienskrigen i 1990erne, hvorefter hun gik ned med en depression, for først at returnere som korrespondent i februar 2015 på Den Korte Radioavis.

Til Prix Radio 2015 vandt programmet tre priser: “Årets Nyskabelse”, “Årets Satire” og “Årets Radioprogram”.

Den Korte Radioavis kan bookes til både underholdning, foredrag og som konferenciers.

Underholdning v. Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og redaktør Rasmus Bruun og tager udgangspunkt i universet omkring Den Korte Radioavis.

Foredrag v. Frederik Cilius og Rasmus Bruun og tager udgangspunkt i arbejdet med Den Korte Radioavis.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Den Korte Radioavis er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Den Korte Radioavis Bookingforespørgsel
den-korte-radioavis-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet