Elvis Duo - bookingbureau

Elvis Duo


elvis-duo-bifald
Share Button
Elvis Duo: Henrik Busborg er dobbelt dansk mester i Elvis, og i 2012 blev han også kåret som Nordens bedste. Sammen med bassisten Torben Balle leverer han et forrygende show med alle de store Elvis Presley-hits.

Elvis Duo er et musikalsk stand-up show i særklasse. Publikum er aktive deltagere i et show, hvor musikalitet, spilleglæde og kærlighed til Elvis` musik brænder igennem hver eneste strofe. Med underspillet humor og et glimt i øjet tager Elvis Duo kærligt hånd om de utallige hits fra Kongens skattekiste. Musikken leveres live, uden nogen som helst form for playback.

Der er kælet for alle detaljer; dragter, instrumenter, ja selv Elvis’ smykker er nøjagtige kopier af det, som Elvis selv bar i sine imponerende sceneshows.

Elvis Duo musik:

Jailhouse Rock, Blue Suede Shoes eller Hound Dog – det er svært at sidde stille, når musikken fra den største stjerne nogensinde spiller.
Elvis Duo egner sig perfekt til enhver festlig sammenkomst. Intet er for stort, og intet er for småt.

————————————————————————–

Henrik Busborg & the Devils

Henrik Busborg er dobbelt dansk mester i Elvis, og i 2012 blev han også kåret som Nordens bedste.
Bag sig har han et rutineret band, der af folk i Elvis Presleys egen omgangkreds er blevet rost til skyerne. Således har Elvis’s tourmanager, Charles Stone, og “Kongens” egne korpiger, the Sweet Inspirations kun haft superlativer til overs for bandets musikalitet og overskud.

Der er kælet om alle detaljer fra smykker og dragter til instrumenter og sceneoptræden. Showet er en totaloplevelse, der bringer tankerne hen på Aloha from Hawaii i 1973 eller Las Vegas i 1970’erne.

På bandets omfattende balkort står optrædener for bl.a. Kronprins Frederik og den amerikanske ambassadør. I 2015 har Henrik Busborg & the Devils spillet for mere end 3.000 glade gæster til det anmelderroste show “Elvis at the Symphony” – en opsætning med Odense Symfoniorkster og mere end 80 musikere på scenen.
Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Elvis Duo er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Elvis Duo Bookingforespørgsel
elvis-duo-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet