Eskild Ebbesen - Bifald.dk

Eskild Ebbesen


eskild-ebbesen-bifald
Share Button

Eskild Ebbesen

Eskild Ebbesen, cand.scient. i idrætsfysiologi, har siden 2001 arbejdet med sundhedstests og motivation af virksomhedsmedarbejdere gennem sundhedsfremmende projekter på arbejdspladsen. Herudover er Eskild en efterspurgt foredragsholder.

Foredrag med Eskild Ebbesen

Verdensmester i samarbejde

Med udgangspunkt i Guldfirerens historie sætter Eskild fokus på samarbejde, feedback og målsætninger individuelt og i forhold til ”holdet”. Eskild kommer bl.a. ind på følgende emner:

  • Motivation for samarbejdet
  • Lær at bruge kommunikation og feedback som vejen til målet
  • Bedst når det gælder

Eskild giver i dette foredrag eksempler på, hvordan man holder sig motiveret gennem en travl hverdag. Hvordan man formår at kombinere sundhed og motion med ens familieliv.

Vejen til at blive en vinder

Er det noget, der kommer af sig selv – eller kan man lære at blive en vinder? Hvordan prioriterer man, når der også skal være plads til familien og jobbet? Eskild fortæller om vejen til at blive en vinder.

Alle har forskellige forudsætninger for at blive en vinder, men alle kan ifølge Eskild Ebbesen træne deres vindermentalitet.

Hvordan øger man chancen for at nå de mål, man sætter sig for?
Hvad skal der til, for at man fortsat udvikler sig?
Hvordan arbejder man med sig selv for at udnytte sit potentiale fuldt ud?
Hvad skal der til for at være motiveret i hverdagen?

Et levende foredrag, der giver tilhørerne ny energi og inspiration til hverdagens udfordringer.

Motivation til en sund livsstil

Hvordan findes motivationen til at komme i gang med den sunde livsstil, og hvordan holdes fast på lang sigt?

Motivation er udgangspunktet, når Eskild Ebbesen giver sit indlæg og får folk i gang med en sundere livsstil. Eskild Ebbesen har ikke kun gennem sin uddannelse og sin træning beskæftiget sig med sundhed, men har også i en lang årrække arbejdet med at fremme sundheden i mange danske virksomheder.

  • Fysisk aktivitet og træning
  • Kost og ernæring
  • Motivation i hverdagen
  • Træning af viljestyrke

Med henvisning til forskningsresultater kombineret med praktiske erfaringer gives ikke kun et fagligt godt udgangspunkt for tilhørerne, men også levende og god underholdning.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Eskild Ebbesen er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Eskild Ebbesen Bookingforespørgsel
eskild-ebbesen-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet