Finn Majlergaard - bookingbureau

Finn Majlergaard


finn-majlergaard-bifald
Share Button

I en verden hvor vi arbejder sammen med folk fra andre kulturer oftere end nogensinde før i historien er det bydende nødvendigt at vi lærer hvordan vi udnytter disse kulturforskelle til noget positivt og ikke lader dem blive kilden til konflikter og ineffektivitet.

Kulturforskelle eksisterer i mange dimensioner. Mange fokuserer kun på forskelle i de nationale kulturer, selvom disse er blevet underordnede til andre grupperinger på grund af globalisering, øget mobilitet og ændret mindset. Det er derfor vigt at lære hvordan vi håndterer og udnytter kulturforskelle generelt i stedet for at stirre sig blind på forskellige stereotyper.

Hvem er Finn Majlergaard?

Finn Majlergaard har sammen med sine kolleger i Gugin arbejdet med flere end 600 virksomheder og organisationer verden over i at håndtere kulturforskelle så de er blevet bedre til at arbejde sammen på tværs af afdelinger og geografier, i projekter og i forbindelse med opkøb og fusioner, hvor kulturel friktion er årsagen til at 2/3 af verdens opkøb og fusioner ikke indfrier forventningerne.

Finn Majlergaard er desuden professor på adskillige universiteter og business schools verden over og har udgivet flere bøger om kulturel intelligens og om at udnytte de skjulte synergier i kulturel forskellighed.

I stedet for at fokusere på nationale kulturstereotyper er Finn Majlergaard’s udgangspunkt et helt andet, nemlig de kulturelle dilemmaer der opstår når forskellige grupper mødes. I hans foredrag vil han introducere tilhørende til en meget simpel metode til at undgå kulturelle konflikter og istedet sikre at man arbejder henimod at udnytte forskelle til noget positivt. Det er en meget praktisk tilgang som giver mening for de fleste og som alle kan lære.

Han bruger ofte analogien med en kniv og en gaffel. De er meget forskellige værktøjer. Hvis vi prøvede at bruge en kniv som en gaffel eller en gaffel som en kniv, ville vi ikke få meget at spise. Men fordi vi har en kulturel intelligens, der accepter forskelligheden og muliggør vi kan bruge gaflen til det den er god til og kniven til det den er god til – på samme tid, så kan vi spise en enorm variation af mad uden af skifte værktøj. I Finn Majlergaards foredrag introduceres værktøjerne til hvordan i kan udnytte den kulturelle forskellighed i jeres organisation så i kan meget mere end i nogensinde ville kunne hvis i var en homogen gruppe.

Finn Majlergaard har en doctorgrad fra International School of Management i New York, Tokyo, Shanghai og Paris og en MBA fra Henley Management College, UK. Han er CEO for den globale konsulentvirksomhed, Gugin og sidder i bestyrelsen for flere virksomeder med globalt fokus.

Her er nogle situationer hvor hans foredrag kan være særdeles nyttige:

– Når et nyt projekt skal starte op (nationalt eller internationalt) og man vil sikre at synergierne overvinder forskellighederne allerede fra begyndelsen
– Når et internationalt samarbejde/projekt er gået lidt i hårdknude og en fremadrettet løsning skal findes
– Når to virksomheder/afdelinger skal fussionere
– Når man vil puste nyt liv i organisationen og blive bedre til at udnytte den tværkulturelle dynamik
– Når man står overfor at skulle forandre virksomhedens kultur – f.eks. i forbindelse med ændret strategisk fokus
Alle foredrag bliver tilrettet den enkelte kunde da ikke to problemstillinger er ens

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Finn Majlergaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Finn Majlergaard Bookingforespørgsel
finn-majlergaard-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet