Finn Nørbygaard - Bifald.dk
finn-noerbyggaard-bifald
Share Button

Finn Nørbygaard

Tillykke med din krise – en komiker bag facaden

Offentligheden kender Finn Nørbygaard bedst for en lang række showturnéer, tv-shows, fjernsynsreklamer og sit fantastiske samarbejde med Jacob Haugaard.

Over de seneste par år har foredragene næsten overtaget Finn Nørbygaards kalender. Et af de mere populære foredrag er med den overordnede titel: Tillykke med din krise – en komiker bag facaden. Finn har over for mange virksomheder ageret formidleren, som kan tale ud fra sine personlige erfaringer (bl.a. IT Factory skandalen) og brede sine dyrekøbte erfaringer ud, så de også bliver interessante og brugbare for andre.

Kriser kan være en invitation til at udvikle nye siden af ens personlighed – være splinten i fingeren som kan kickstarte den personlige proces i retning af større og klarer indsigt og et mere meningsfyldt liv.

Finn Nørbygaards foredrag kan tilpasses, så de kan doseres på den måde, kunden ønsker, og sammensættes til det konkrete arrangement.

Andre foredrag med Finn Nørbygaard

Rejs dig og kom igen – stærkere

Finn Nørbygaard fortæller ærligt og ligefrem om sit liv og sine drømme. Han fortæller åbent om berømmelsens for- og bagsider, om succeserne og fiaskoerne, om mental træthed og om den betydelige formue som fulgte i kølvandet på at være en af landets mest kendte entertainere.

Humor

I dette foredrag tager Finn Nørbygaard os på en rundrejse i humorens mangfoldigheder. Finn Nørbygaard fortæller også om sit personlige arbejde med humor. Han giver en række eksempler på, hvordan hans fascination af de forskellige humorformer har ændret sig over årene.

Samarbejde og kommunikation

Finn Nørbygaard betragter ”samarbejde” fra en helt anden synsvinkel, nemlig ved at sætte fokus på det vigtigste samarbejde i menneskelivet: samarbejdet mellem hoved og krop. Dette samarbejde har specielt det moderne, vesterlandske menneske vanskeligt ved. Og det er Finn Nørbygaards påstand, at en ubalance på dette område kan skabe stor ravage på de indre linjer. Han ved, hvad han taler om.

Engle og dæmoner

Himlen har sine engle, og helvede har sine dæmoner. På samme måde er det med menneskesindet, som er sat sammen af både gode og onde kræfter. Med en lang række eksempler – både fra Finn Nørbygaards eget og andre kendte danskeres liv – fortælles om dæmonernes rasen. Kun ved at lukke dem ud af skabet og se dem i øjnene, kan de blive en integreret – og inspirerende – del af livet.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Finn Nørbygaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Finn Nørbygaard Bookingforespørgsel
finn-noerbyggaard-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet