Frederikke Bohr


Frederikke-bohr-bifald
Share Button

Frederikke Bohr er en dansk sangerinde, f. 1986 udenfor København. Hun er et endnu ukendt blad i pladebranchen, men har, sin unge alder til trods, optrådt i det meste af landet og forskellige steder i USA med forskellige musikere i forskellige konstellationer.

Frederikke Bohr er vokset op i et stimulerende og musikalsk miljø, hvor hun fra ganske lille har udviklet sin stemme og sin musikalitet. Med en baggrund, hvor der blev lyttet til både klassisk musik og andre genrer, har hun udviklet en åbenhed overfor musik med dens forskellige universer. Hun har studeret Vocal Performance på Rytmisk Musikkonservatorium i København og senest på Berklee College of Music i Boston, USA.

Frederikke Bohr’s musik

Frederikke Bohr’s sange  befinder sig i Adult Contemporary/Pop-genren med stærk inspiration fra soul og R&B. Sangene er dramatiske og ofte formet som ballader. Et vigtigt element i musikken er hendes store brug af improvisation. Den kommer til udtryk både i hendes egen frasering over melodierne, men også i det samspil hun har med sine musikere, som hun konstant tager fat i ved at lytte til dem og give dem modspil i fraseringerne. Hun er altid dybt integreret i sit materiale, hvilket kommer til udtryk live i intense optrædener, hvor hun fanger sit publikum med autenticitet og ærlighed og ikke mindst passion for musikken.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Frederikke Bohr er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Frederikke Bohr Bookingforespørgsel
Frederikke-bohr-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet