Funkarella - book sexet, funky og glad musik her!

Funkarella


Funkarella-bifald
Share Button

Funkarella leverer sexet, funky og glad musik, når DU har brug for det

Hvem har ikke altid ønsket sig en Ferrari?

Her får du chancen:

Et partyband i den absolutte sportvognsklasse – lækker, stilfuld, tempofyldt, hæsblæsende og sexet med en topfart på langt over 300 km/t! Funkarella er det ultimative 6-mands festorkester!

Ved hjælp af de største funk-, soul og pophits fra de sidste 40 år kaster Funkarella sig frådende over deres fornemmeste opgave – at fylde gulvet med glade mennesker – hver gang!

Hvad spiller Funkarella?

Missionen er hver gang at fylde dansegulvet til bristepunktet fra start til slut og dette gøres ved hjælp af de største danse-venlige, kendte og funky klassikere fra de sidste 40 år. Publikum bliver taget på en tidsrejse med James Brown, Stevie Wonder og The Blues Brothers op til nyere tiders Junior Senior, Amy Winehouse, Daft Punk og Pharell – “if its funky – we got it!”

Spilleglæde, improvisation og musikalsk overskud gør koncerterne til en unik, levende og altid gennemført professionel oplevelse for publikum hvadenten det er til bryllupper, firmafester eller festivaler i hele Danmark.

Bandet spiller enten som 6-mands orkester eller 8-mands udgave hvor bandet er udvidet med en fantastisk blæsersektion der gør oplevelsen endnu mere intens. Uanset hvad kunden vælger medbringer Funkarella altid selv state-of-the-art lyd- og lysudstyr til priser du ikke kan få andre steder! 

Spænd sikkerhedsselen, læn dig trygt tilbage i sædet og nyd turen når Funkarella spiller!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Funkarella er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Funkarella Bookingforespørgsel
Funkarella-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet