Hofnarren Bugislaw - bookingbureau

Hofnarren Bugislaw


bugislaw-bifald
Share Button

Bugislaw er en rigtig Hofnar der tryller og indrager børnene i forestillingen. Der er fest, eventyr og god stemning. Der er fart over feltet, når han får børn og barnlige sjæle til at more sig kongeligt. Børnene er med fra start til slut og smilebåndet får god motion.
Hofnarren Bugislaw har gennem de sidste 20 år optrådt rundt i hele landet med trylleforestillingen Prinssesens fødselsdag, som vandt 1. prisen ved de Nordiske mesterskaber 2005 i Aalborg. Trylleforestillingen bygger på eventyrsfortælling, hvor tryllerekvisitterne indgår som en del af eventyret.
Børnene bliver igennem showet indraget i forestillingen og hjælper Hofnarren Bugislaw med at sørge for at prinsessen får den helt rigtige fødselsdagsgave.

Ligeledes skal Bugislaw sørge for, at Kongen på slottet er i godt humør. Det er ikke altid let. Kongen kan tit være meget vranten og gnaven.

Men et eventyr skal ende godt og det gør forestillingen selvfølgelig med børnenes hjælp.

Hofnarren Bugislaw forestilling kan sammensættes på forskellige måder. Forestillingen varer 30 min. Kan også bookes 2 x 20 min.

Ligeledes kan han bookes med trylleforestilling og efterfølgende 45 min. Ballonfigurer.
Hofnarren Bugislaw ( Niels Ingolf ) har enæret sig som proffesionel artist gennem de sidste 20 år. I perioden 2006 til 2011 arbejdede Niels Ingolf som Pjerrot på fuldtid i Tivoli karolinelund i Aalborg. Udover figuren Hofnarren Bugislaw er Niels Ingolf fast engageret på 10 år i Aalborg Zoo som Safari Simon.

Ligeledes laver Niels Ingolf dukketeater med de kendte figurer Prop og Berta.

HOFNARREN BUGISLAW WALK AROUND BALLON FIGURER

Hofnarren Bugislaw, går rundt i byens gader og laver sjove ballondyr til børnene. Han kan lave hunde, papegøjer og andre sjove dyr.
Et velegnet arrangement til butikscentre, markedspladser og udstillinger. Børnene står i kø når han underholder på festlig vis.

Glæd dig uanset alder til en forrygende dag med Bugislawistans eneste hofnar Bugislaw.
Trylleshow – familieunderholding – ballondyr …
Hofnarren Bugislaw er fast Event figur i Aalborg Storcenter for 15 år i træk

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Hofnarren Bugislaw er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Hofnarren Bugislaw Bookingforespørgsel
bugislaw-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet