Hunden Ib - bookingbureau

Hunden Ib


hunden-ib-bifald
Share Button

Det Ny Dukketeater præsenterer en venlig tegneserie-teater forestilling til børnehaverne med Hunden Ib. De fantastiske fortællinger er skrevet af Peter Nordahl og illustrationer er lavet af tegneren Rasmus Bregnhøi.

En halv times tegneserie teater, hvor børnene i roligt og hyggeligt tempo følger Ib gennem de tre fortællinger, som danner hele forestillingen.

Ib’s tegneserie-teater forestilling er bygget op over bøgerne ” Ib kan godt lide pølser ”. ” Ib hjælper en and ” og ” Ib fodrer myrene.” Alle tre fortællinger er blevet til en historie, hvor man følger hunden Ib gennem en hel dag. Ib starter dagen med at tage ind til byen hvor han kommer forbi slagteren, hvis kat ligger og spiser en dejlig pølse som hunden Ib godt kunne tænke sig. Hunden Ib går fra byen ud til søen hvor han hjælper en and. Ib’s dag slutter i Zoologisk have hvor hunden Ib fodrer myrene.

Forestillingen spilles af Niels Ingolf og Jørgen Storebjerg fra Det Ny Dukketeater. Niels Ingolf er fortæller og spiller live musik foran teateret. Jørgen Storebjerg sidder inde i teateret og styrer Ib’s tegneserie-teater.

Hvad er Tegneserie-teateret Hunden Ib?

Tegneserie-teateret er nyudvikling inden for sin genre. Børnene får serveret et venligt skuespil så også de mindste børn kan leve sig ind i handlingen. Scenografi er i 3D, så visualiseringen står skarpt og levende. Det er tegneren Rasmus Bregnhøi’s originale tegninger der danner scenografien. På den måde kan børnene genkende historien fra de originale Hunden Ib bøger.

Børnene skal synge med på den ny-skrevne indlednings sang og den populære Ib sang bliver selvfølgelig også sunget og spillet i forestillingen. Børnene bliver under hele forestillingen interaktivt underholdt med pædagogisk læring.

Ib’s tegneserie teater er under opbygning og kan bookes fra 01-08-17.

Forestillingen egner sig godt til børnehaver, biblioteker, fritidsordninger, kulturhuse.

Forestillingen varer 30 min. Efter forestillingen vil der blive delt Ib postkort ud til alle børn.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Hunden Ib er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Hunden Ib Bookingforespørgsel
hunden-ib-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet