Hvide Løgne - book 80'er og 90'er lyden her!

Hvide Løgne


hvide-loegne-bifald
Share Button

Hørte du til dem, som stod foran spejlet eller i badeværelset dansede, sang, og spillede luftguitar til de Danske hit fra 80’erne og 90’erne er vi overbevist om at Hvide Løgne – de største danske hit er sagen.

Med Hvide Løgne er der dømt 80’er- og 90’er-nostalgi for alle pengene. I et forrygende, underholdende show fyrer Hvide Løgne den af og serverer den ene lækkerbidsken efter den anden af den danske sangskat fra de glade 80’ere og 90’erne.

Når Hvide Løgne går på scenen, kan man ganske enkelt ikke stå stille, og efter kort tid vil opleve sig selv og naboen skrålende for fuld hals med på de gamle kendinge.

Hvide Løgne leverer et show af følgende kunstnere:

Halberg/Larsen, Tøsedrengene, Dodo and the dodos, Do the duck, Sneakers, Ray dee ohh, Anne linnet band, Rugsted/kreutzfeldt, Rocazino, Sanne, News, One Two, Danser med drenge, Alberte, Danseorkesteret m.m.

Bandet består Af rutinerede/proffesionelle musikere, som har adskillige af live jobs bag sig med mange kendte kunstnere, og har en speciel kærlighed til den danske 80’er/90’er scene. Hvide Løgne er nu klar til at spille på klubber, byfester, festivaler m.m.

Hvide Løgne blev dannet af Karsten Storm (Do the Duck), som stod bag de store radio hits ” Ude om natten”, ” Mit liv”, tilbage i 80’erne, og Peter Abrahamsen (trick`treat).Hvide Løgne består af følgende musikere:

Nana Schwartzlose – Vokal
Karsten Storm – Keyboard, Kor
Jes wind Andersen -Trommer
Peter Abrahamsen – Guitar, kor
Henrik Raabo – Bas, kor

Et rock band, som leverer, alle de store danske hits igennem 80’erne og 90’erne.

Bandet ”spiller og gør det de kan Li’”. Succesen fortsætter.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Hvide Løgne er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Hvide Løgne Bookingforespørgsel
hvide-loegne-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet