Jacob Riising - bookes hos bifald booking & management

Jacob Riising


jacob-riising-bifald
Share Button

Danmarks mest populære børne TV-vært, Jacob Riising. Kendt fra Amigo, MGP og Ramasjangskolen, men nu også for hans meget roste Gepetto News. Jacob Riising tager nu og optræder med sit show “BAG GEPETTO NEWS“, hvor der bliver vist sjove klip og fotos fra det populære dukkeprogram.

Jacob Riising tager Gepetto-dukkerne med og publikum bliver inddraget i Gepettos fantastiske verden, hvor alle hemmelighederne bag succesen på underholdende vis bliver fortalt af ham. Dette er til stor jubel hos børnepublikummet, men i den grad også for de voksne.

Kendetegnet ved Jacobs shows er uforudsigelighed, publikumsinddragelse og humor, hvilket i høj grad også er gældende, når han holder foredrag.

Jacob Riising som konferencier

En af Danmarks mest populære tv-værter kan selvfølgelig også bookes som konferencier og til foredrag. Jacob har også skrevet flere bøger bl.a. “De 100 sejeste mennesker i verden” som han også holder foredrag omkring.

Hvem er Jacob Riising?

Den 33-årige tv-vært Jacob Riising har været en stor del af mange af de populære børneprogrammer, der siden årtusindskiftet er kommet til. Her blandes både humor og seriøsitet i hans udsendelser og da også på hverdagen i studiet. Jacob Riising kæmper for at bevare den gamle danske tradition med, at børne-tv ikke må, men SKAL være sjovt og lærerigt på een gang – og selv insisterer han også på at have det sjovt i alt, hvad han foretager sig.

Han debuterede som kamelrøv – afløser for bagdelen af den brune tøjkamel Johanna i børneprogrammet ’General Dryptud’, og rykkede siden da med museskridt opad i TV-branchen.

Det kan godt være, at Jacob Riising selv joker med sin store betydning for dansk børne-tv. Men der er noget om snakken. Siden årtusindskiftet har han haft en finger med i produktionen af de mange af de mest populære børneudsendelser, der er lavet herhjemme. Som forfatter, vært eller redaktør står han bag programmer som børnenes melodigrandprix, »MGP« (2001), quizshowet »Amigo« (2004), den fiktive nyhedsudsendelse »Gepetto News« (2007), sommercirkusset »Cirkus Summarum« (2009).

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jacob Riising er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Jacob Riising Bookingforespørgsel
jacob-riising-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet