Jakob Sveistrup - bookingbureau

Jakob Sveistrup


jakob-sveistrup-bifald
Share Button

Jakob Sveistrup er indbegrebet af musik med en solid soul-pop-lyd. Jakob har ikke kun en fantastisk sangstemme, han er også kendt for altid at kunne skabe en fest. Hans afslappede charme og skønne humør gør ham til det naturlige midtpunkt på en scene, og hans evne til at skabe kontakt med ethvert publikum er helt unik.

Nyt album fra Jakob Sveistrup

”Make me an Offer” er Jakob Sveistrups andet singleudspil fra det længe ventede album 3 ”All In/All Out”, der har release marts 2016. Singlen varsler om en ny Jakob, en mere ægte, ny og mindre finpudset lyd og beviser at han har mere end smil på hjerte. ”Make me an Offer” er i skrivende stund i rotation på P4 og flere kommercielle radioer rundt om i Danmark.

Jakob synger med indlevelse, hjerte og kraft og formidler sine sange, som om de har ophav i de inderste kroge af hans sind. Når man så kan synge med en power, der kan give selv den mest garvede lydmand udfordringer og kort tid efter kan finde en falset så klar og ren at hårene kan rejse sig, er man sikret en stor oplevelse med en stor sanger.

Sang og musik er skrevet af Jakob selv i samarbejde med Marcus Winther-John og Lars Rahbek og er, som resten af det kommende album, indspillet og produceret i Medleystudierne.

”Folk ser mig som en happy-go-easy fyr, men jeg kan sgu blive ligeså vred og træt som alle andre over modgang. ”Make me an Offer” rummer nogle af de frustrationer, som man (jeg) kan have som forælder, partner, mand, samfunds-borger og menneske”, siger Jakob med et skævt smil.

Udover at han tager på tour med sit hold af musikere i 2016, kan Jakob stadigvæk bookes solo til firmafester eller som indslag ved privatfest eller lign.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jakob Sveistrup er du velkommen til at ringe eller sende en mail.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jakob Sveistrup er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Jakob Sveistrup Bookingforespørgsel
jakob-sveistrup-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet