Jan Hellesøe - mindreadingshow og manipulation

Jan Hellesøe


jan-hellesoe-bifald
Share Button

Mindreading

Manipulationseksperten Jan Hellesøe har høstet stor succes med den underholdende serie på DR3 der har vundet flere priser. Serien vandt en ZULU Award i 2014 for “Årets Originale Tv Program”. Samme år var “Fuckr med dn hjrne” det mest nominerede og vindende TV program til TV prisen. I programmet der blev til på bagrund af Jan Hellesøes live optræden udsætter han både seerne og kendte danskere for nogle besynderlige psykologiske eksperimenter, der får de fleste til at tabe både næse og mund.

Om Jan Hellesøe

Jan Hellesøe har ikke overnaturlige evner, men en imponerende viden om, hvordan man kan manipulere med den menneskelige hjerne. Han har tidligere ernæret sig som illusionist i Las Vegas og lever i dag af at optræde for firmaer samt private events, holde foredrag, og rådgive teatre om illusioner. Blandt andet har han arbejdet sammen med Rune Klan og Jan Gintberg i tilblivelsen af deres seneste shows. I de senere år har hans interesse været fokuseret på psykologiske manipulationer ved hjælp af trance, tankeeksperimenter og andre psykologiske greb.

Om Showet

Fra det øjeblik Jan går på scenen, er det umuligt at afgøre om du ser en illusion, bliver hypnotiseret eller manipuleret. Du får ikke kun mesterlig og enestående underholdning, men du får også håndgribelige teknikker med dig hjem, så du selv bliver meget bedre til at spotte en løgn, når du hører den næste gang.

Du bliver klogere, du lærer ting du kan bruge selv, du ser hypnotiske teknikker, mental magi og manipulation udført af en meget omhyggeligt velforberedt ekspert… Du vil blive forundret og så forbløffet at selv den mest forhærdede sjæl må overgive sig, men mere end noget andet vil du le af hjertets lyst.

Jan Hellesøe optræder både på dansk og engelsk, og leverer altid et show, der passer præcist til det enkelte publikum. Der vil være garanti for en humoristisk, intim og helt igennem forunderlig oplevelse, som gæsterne sent vil glemme.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jan Hellesøe er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Jan Hellesøe Bookingforespørgsel
jan-hellesoe-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet