Jaribarh & Sune et anderledes comedyshow

Jaribarh & Sune


jaribarh-&-sune-bifald
Share Button

Jaribarh & Sune et anderledes comedyshow

Mændene bag Jaribarh & Sune er makkerparret Kenni Bitsch og Sune Wyrtz

Jaribarh & Sune har udviklet et stærkt liveshow, der indeholder de bedste af deres velkendte sketches, som konstant smages til med en god del spritnyt materiale.

Der udspiller sig pinagtigt morsomme sproglige forviklinger i mødet mellem den glade nydansker, Jaribarh, og hans ”gammeldanske” ven, Sune. Under dialogen mellem de to får Jaribarh rodet sig ud i nogle sproglige afkroge, som udfordrer forståelsen af vores modersmål.

Samtidig er figuren Jaribarh ment som et kærligt portræt af en nydansker, der med humor og gåpåmod afvæbner os noget af vores fordomspanser over for andre mennesker.

Satirefiguren Jaribarh er kendt fra DR P3s satireprogram ”Det Sorte Ur” og
gennem en kultagtig spredning af små sketches på YouTube, hvor de er blevet set over 3 mio. gange.

Det hele krydres med musikalske afbræk, der genremæssigt strækker sig fra rap til blues, og der er således lagt op til
en festlig forestilling, der på mange måder adskiller sig fra meget af den mere traditionelle standup comedy, vi ser for tiden.

Testimonals fra publikum som har oplevet Jaribarh & Sune

Heidi Gynther Møller
(efter Smukfest) “Det var den skæggeste overraskelse at opleve disse 2. Anede ikke de eksisterede og har grinet af dem lige siden. De var sjovere end stand uppen…. Så på bøgescenen med dem til næste år ;)”

Ronni Gudme:
“Har oplevet det sjoveste show her til aften 🙂 Få købt jeres billetter!!! Det parløb de to kører, er gennemført fantastisk :)”

Mette Rønne
Co-founder og Kreativ Realisator, KULTURMARKT:
“Jaribarh og Sune lagde huset ned, da de optrådte til Zulu Comedy Festival i Aarhus 2014. Billetterne blev solgt hurtigt og gæsterne havde en skøn aften med show og efterfølgende autografskrivning og fotografering.
Som arrangør er Sune og Kenni meget gode at samarbejde med. De er tjekkede, godt forberedte og oven i det super søde mennesker.”

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jaribarh & Sune er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Jaribarh & Sune Bookingforespørgsel
jaribarh-&-sune-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet