Jesper Bo Jensen - bookingbureau

Jesper Bo Jensen


Share Button

Jesper Bo Jensen er en kendt foredragsholder med mange års erfaring i at kombinere viden med en fængslende og humoristisk fremstilling.

Han har holdt foredrag om fremtiden siden begyndelsen af 1990’erne, og siden da gjort det til en dyd at tilpasse hvert foredrag til den enkelte kunde med den specifikke sammensætning af viden, inspiration og udfordringer, der er brug for i netop det konkrete tilfælde.

Uddannelse

Jesper Bo Jensen er uddannet forsker med en ph.d. i statskundskab og postdoctorate studier fra Stanford University. Mange års undervisning af blandt andet humanister i statistik har dog gjort ham til en strålende formidler, der gerne påtager sig opgaver, der ser umulige ud fra starten.

Han har mange års erfaring i strategisk planlægning i den finansielle sektor og med strategisk tænkning for en lang række større og mindre danske virksomheder og offentlige institutioner. Han har også stået for en del analyser af fremtiden udarbejdet for ministerier, regioner, amter og kommuner.

Fokus og erfaring

Jesper Bo Jensen er forfatter til en række bøger og har gennem årene skrevet et utal af artikler til tidsskrifter, aviser og antologier.

Foredragsemner

Forbrugere i fremtiden
Detailhandel
Boligudvikingen
Globalisering, værdikæden og virksomheder strategi for fremtiden
Den finansielle sektor – pengeinstitutter, forsikring og pension
Byudvikling
Erhvervsudvikling i kommuner og regioner
Fremtidens organisation
Medarbejdere, rekkruttering og fastholdelse
Ledelse og organisationer i fremtiden
Verden i fremtiden – udvalgte aspekter

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jesper Bo Jensen er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Jesper Bo Jensen Bookingforespørgsel
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet