Jesper Grønkjær - bifald.dk
Jesper Grønkjær
Share Button

Jesper Grønkjær

Vil du være publikum til Danmarks sjoveste børneshow, så book Jesper Grønkjær.

Jesper Grønkjær er Danmarks internationale tryllekunstner. Han har igennem de sidste 25 år leveret flere tusinde shows rundt i hele verden. Om han optræder i USA, Nordkorea, Kina, Afrika, Indien, Dubai – eller om tilskuerne er indianere i Amazonjunglen eller kannibaler på Ny Guinea, så er reaktionen den samme: børnene skraldgriner så tårerne triller og de voksne må til sidst overgive sig og grine med.

Jesper er 100% professionel og leverer hver gang et show ud over det sædvanlige. Om det er på en scene foran et stort publikum, eller det et lille og intimt show for få tilskuere. Så formår han at gøre det nærværende, i et show der mixer trylleri, klovneri, bugtaleri, ballondyr – og en levende hvid tryllekanin.

Jesper Grønkjær trækker på sin erfaring som professionel tryllekunstner, flere teaterroller, medvirken i film, revy osv. Det hele udføres i både sjov og imponerende stil, så tilskuerne skiftevis skriger af grin og måbende forbløffes.

Det er gags, trylleri, vanvittige numre, hvor publikum inddrages, når direktøren eller fødselaren f.eks. saves over. Det hele serveres i højt tempo, når crazy magi og ægte forundring mikses sammen til begrebet stand-up magic.

Om det er show fra scenen, eller det er tricks helt tæt på rundt ved bordene. Så efterlades publikum med følelsen af, at det er magi, der begynder lige præcis dér, hvor fornuften og logikken hører op.

Jesper Grønkjær er også foredragsholder:

Jesper Grønklær er ikke blot en af Danmarks mest benyttede tryllekunstnere. Han er også professionel eventyrer, og han er optaget i De Berejstes Klub og i Eventyrernes Klub.

Eventyreren og forfatteren Jesper Grønkjær rejser ud til klodens fjerneste afkroge for at opsøge folk. Der lever uendelig fjernt fra det liv, vi kender i Danmark.

Jesper Grønkjær er professionel tryllekunstner. Han har gjort det til sin mission at drage ud til klodens fjerneste afkroge for at leve og optræde hos ekstreme befolkningsgrupper. Han drager ugevis igennem junglen for at opsøge de sidste kannibaler, lever hos munke i Himalaya eller rejser på tømmerflåde ned af Amazonfloden i Sydamerika m.m.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jesper Grønkjær, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Jesper Grønkjær. Bookingforespørgsel
Jesper Grønkjær
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet