Jesper Lundgaard


jesper-lundgaard-bifald
Share Button

Jesper Lundgaard er en af de få danske sangere der har opnået den bredde i deres karriere som han har. Han har været med i alt fra musicals som Chess, Les Miserables og Phantom of the Opera til underholdning på TV, nærvær i koncerthusene eller i kirkerne – de sammenhænge som Jesper Lundgaard er en del af, formår han altid at skabe en ægthed og et nærvær.

Jesper en af Danmarks mest erfarne kunstnere. Hans shows er egne produktioner, hvilke favner bredt. Han udstråler et humør, nærvær og en legelyst som er smittende og forfriskende. – En aften med Jesper er en aften i godt selskab!

Shows med Jesper Lundgaard

Sinatra

Ledsaget af 6-mands Big Band bliver dette en forestilling med evergreens, charme, nostalgi, musikalsk særklasse og det skæve smil. Jesper Lundgaard fortolker med indlevelse og stor stemme det bedste fra Sinatras karriere.

Showet indeholder fortolkninger af Sinatras musik med små fortællinger/anekdoter.

Elvis

Det bliver en aften med alle de største hits og de bedste historier fra The King of Rock’n Roll. Jesper Lundgaard fortolker med hans store stemme og intime nærvær det bedste fra Elvis’ fantastiske karriere. En aften fyldt med nostalgi, tempo, charme og sange alle kender.

Koncerten indeholder små fortællinger/anekdoter samt fortolkninger af Elvis’ musik.

Kirkekoncerter

INTIMT, RØRENDE OG NÆRVÆRENDE

Intet klæder en stor stemme så godt som et smukt kirkerum med fantastisk akustik. Jesper har stemmen og repertoiret til at fylde rummet med vellyd. Formen er nærværende og uhøjtidelig og publikum bliver revet med på en musikalsk rejse, perfekt tilpasset til kirkerummet.

Muligt med flere besætninger

Musical Highlights

Jesper Lundgaard har for længst etableret sig som én af landets store stemmer indenfor musical genren. Han har medvirket i et hav af koncerter, musicals og tv-shows, siden han i 1996 slog igennem med et brag der gav genlyd i hele Danmark. Som Jean Valjean i musicalen ”Les Misérables” i opsætning af Malene Schwarts på Ålborg Teater. Siden da har han vist sit store talent i mange forskellige sammenhænge, og modtog bl.a. efter soloshowet ”Jesper Goes Elvis” adskillige publikumspriser for sin indsats.

Jesper Lundgaard har høstet et væld af anmelderroser både for sin fantastiske stemme, sine præstationer som musicalstjerne og for sit helt udsædvanlige publikumstække. Han mestrer evnen til nærvær og intimitet, og taler direkte til hjertet med en stemme og en sangpræstation, der aldrig bliver ligegyldig.

Danske Sange

Nogle gange glemmer vi, hvor stor og smuk en sangskat, vi har i Danmark. Jesper har valgt nogle af de bedste danske sange og fremfører dem som ingen anden kan. Det er en nærværende og rørende koncert, og Jesper leverer varen med et varmt glimt i øjet. Undervejs vil koncerten også byde på fællessange og underholdene og ærlige anekdoter.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jesper Lundgaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Jesper Lundgaard Bookingforespørgsel
jesper-lundgaard-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet