Foredag med Jesper Sloth - bifald.dk
Jesper Sloth
Share Button

Jesper Sloth

Jesper Sloth er uddannet socialrådgiver og psykoterapeut MPF og har en masteruddannelse i ledelse og samarbejde. Han har arbejdet med mennesker i over 30 år og haft sin egen lille virksomhed siden 1989. Jesper Sloth udbyder sparring og afholder kursusforløb for selvstændige, ledere og medarbejdere. Deltagerne får styrket deres evner til at kommunikere og til at træffe solide og sunde beslutninger. Jesper tilbyder også individuelle samtaler og parsamtaler med professionel støtte og inspiration til håndtering af personlige udfordringer og kriser, herunder stress.

Foredrag

De enkelte foredrag kan, både hvad tid og indhold angår, med fordel tilpasses den sammenhæng, hvori de skal indgå. Er der eksempelvis tale om et klassisk foredrag eller et fyraftensmøde, så vil der kun forekomme en begrænset inddragelse af tilhørerne. I andre sammenhænge f.eks. et oplæg til et team eller en afdeling i en virksomhed – kan foredraget udvides til at tilhørerne inddrages i større eller mindre grad f.eks. via øvelser. Det giver mulighed for at opleve nogle af foredragets pointer i praksis – på egen krop.

Skynd dig langsomt, når du træffer beslutninger!

Det handler om, hvordan vi kan ”få os selv mere med” i de små og større beslutninger, vi træffer såvel i arbejdslivet som i livet i øvrigt. I foredraget beskriver Jesper noget af baggrunden for, at der altid er ressourcer indlejret i modgang, giver inspiration til, hvordan vi kan finde ressourcerne og giver eksempler fra sin praksis.

Styrk dit mentale immunsystem!

Foredraget handler om, at vi faktisk har et ”mentalt immunsystem”, som svarer til det fysiologiske immunsystem, og som det er lige så vigtigt for os at holde stærkt og velfungerende. Når vores mentale immunsystem er svagt, er vi sårbare i forhold til at udvikle bl.a. stress, tristhed og angst.

Nærvær og præcision!

I oplægget viser Jesper Sloth, at nærvær, indlevelse og respekt i forbindelse med ledelse, samarbejde og kommunikation IKKE kun er et spørgsmål om at være flink, men et spørgsmål om værdier og etik. Vi ser, at indlevelse faktisk er en forudsætning for både præcis og virkningsfuld kommunikation og solide beslutninger.

Udtalelser

”Jesper fortæller med nærvær og en ro, som man sjældent oplever ved et foredrag. ’At opdage når modgang er medgang’ er et inspirerende indlæg om, hvordan vi håndterer udfordringer. Jeg følte mig i gode hænder og fik sat nye tanker i gang om det ’puslespil’, som udfordringer er – hvordan vi skiller ad og samler for at skabe sammenhæng. Det er tydeligt, at Jesper er en erfaren terapeut, når han giver gode råd om at skynde sig langsomt og have følelserne med, når vi tager beslutninger og blive klogere af kriser. Det er værdifuld inspiration, der taler til både hovedet og hjertet.” – Kirsten Husum, kommunikationsrådgiver.

”Mange tak for dit oplæg “Skynd dig langsomt, når du træffer beslutninger”. Det var både et interessant og inspirerende oplæg samt virkelig en fornøjelse at høre dig fortælle. Jeg synes, at du har noget særligt, når det kommer til at holde oplæg og dele et budskab. På din helt egne stille, seriøse, nærværende og vidende facon formår du at indfange publikums interesse. Det virker som om, at du VED, at det du fortæller er vigtigt for os – og du forventer, at vi lytter – men du forlanger det ikke, du gør ikke krav på noget!! Jeg blev meget imponeret, og du fik mig virkelig til at lytte! Tak!” – Louise Søborg.

”Jesper fortæller levende og empatisk, og det er helt tydeligt, at han brænder for det, han taler om. Og derfor brænder han igennem! Hele gruppen lyttede intenst, og der var mange spørgsmål og livlig diskussion efterfølgende i gruppen. Jesper Sloth har noget på hjerte, og er en kompetent formidler. Jeg kan varmt anbefale Jesper Sloth som indlægs- og foredragsholder.” – Signe Adams.

”Indlægget ”Skynd dig langsomt – når du træffer beslutninger” er meget tankevækkende -og du formår, at gøre det ’enkelt’ og forståeligt. Du sætter temaet i en meget fin ramme,og giver flere gode bud på, hvordan ens beslutningsproces kan forbedres.Jeg fik også mange meget positive tilbagemeldinger fra de øvrige tilhørere og personligt har jeg taget flere af dine råd til mig.” – Jørgen Søndergaard, JS Consult.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jesper Sloth, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Jesper Sloth. Bookingforespørgsel
Jesper Sloth
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet