Jesper Vollmer - bookingbureau

Jesper Vollmer


jesper-vollmer-bifald
Share Button

Jesper Vollmer har i 10 år styret køkkenet som køkkenchef hos Dronning Margrethe. Den æra er nu slut, dels fordi han i flere år har gået med drømmen om at starte sin egen virksomhed Rå, men også fordi han i januar 2015 var så uheldig at brække nakken ved en ulykke på en familieferie i Thailand, ulykken har gjort Jesper delvis lam, men lige siden ulykken har han hver dag trænet hårdt for at komme tilbage. Han er nået rigtig langt, men hans nye situation har gjort at han måtte sige stop som køkkenchef for Dronningen. Til gengæld har han ført drømmen om Rå ud i livet.

Huset Rå ligger i Allinge på Bornholm. Jesper Vollmer og Annette Heick har vi bygget det, de kalder et koncepthus. Et hus, som kommer til at danne rammen om forretningen Rå, som i fremtiden kommer til at byde på både kurser, kogebøger, køkkenredskaber og andre madrelaterede produkter.

Visionen for Rå er at skabe et helt miljø omkring maden. Lige fra kogebøger til kokkeskole til fremstilling af tableware, altså ting man bruger i køkkenet eller til at dække bord med.

Jesper Vollmer Foredrag

Jesper Vollmer tager nu ud og holder  foredrag om hvad der skete med ham før, under og efter hans ulykke i Thailand.
Hans foredrag tager udgangspunkt i følgende:

Hvad sker der med én, når ens livsgrundlag pludselig ændres på 3 sek. ?
Når alle ens prioriteter pludselig bliver nogle helt andre, end dem man havde for de 3 sek. siden…?
Og hvordan kan alle de hårdeste udfordringer man overhovedet har været udsat for gennem hele sit liv, pludselig virke som det rene ingenting…?

Det var præcis det, der skete for Jesper, efter det sidste hovedspring han tog på ferien med familien i Thailand.

Han brækkede nakken, og blev opereret i Thailand den samme nat. Kun rent held gjorde, at han ikke blev lam fra brystet og ned eller døde på stedet.

Pga. et meget positivt sind og en stor portion optimisme tænkte Jesper allerede fra ca. 12 min. efter ulykken, at det hele nok skal gå… Og det gør det !!!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jesper Vollmer er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Jesper Vollmer Bookingforespørgsel
jesper-vollmer-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet