Johannes Langkilde - bookingbureau

Johannes Langkilde


johannes-langkilde-bifald
Share Button

Johannes Langkilde er født i Juni 1977, og færdiggjorde journaliststudiet på Danmarks Journalisthøjskole i 2004. Siden da er han blevet en af danmarks mest kendte og ansete TV-personligheder.

Men for blot 22 år siden var der intet der tydede på at Johannes Langkilde skulle gøre karriere i dansk fjernsyn. I perioden 1996-97 studerede han Jazz på IMFP i Salon-de-Provence i Sydfrankrig. Han skiftede dog uddannelsesvej, og læste i perioden 1997-2000 Film og Medievidenskab i København og statskundskab ved Aarhus.

I 2000 påbegyndte han journaliststudiet.

På trods af det pludselige skift fra Jazz i frankrig til fjernsyn i Danmark, skinner Johannes Langkildes musikalske talent og baggrund alligevel igennem ved særlige lejligheder på den danske sendeflade.

Efter at have færdiggjort journaliststudiet begyndte han i 2004 som reporter på TV2 i Odense. Karrieren tog hurtig fart og i 2005 blev han flyttet til TV2 københavn. Efter to år blev Johannes Langkilde fast studievært. Siden da har han desuden været vært ved topmøder, og årskavalkader, ordstyrer på debatudsendelser, og han har dækket valg – danske og amerikanske, samt royale begivenheder.

I 2012 interviewede han Hillary Clinton under hendes besøg i Danmark, og i 2013 blev han DR’s USA-korrespondent. Han er i sommeren 2017 vendt tilbage til Danmark og har skrevet bogen “Da amerikanerne gik hver til sit” på baggrund af de 4 hæsblæsende år i staterne.

Hans lange virke i den danske medievirksomhed har gjort ham til en af de mest populære personer på dansk TV. I 2010 vandt han Billed Bladets læserafstemning for årets mandlige TV-vært og blot 3 år forinden havde han modtaget prisen som årets TV-talent ved den årlige TV-festival.

I 2009 blev han desuden udnævnt til Memorial Fellow i den tværpolitiske, transatlantiske tænketank “German Marchall Fund” med hovedsæde i Washington D.C. 


Book Johannes Langkildes foredrag: “Da Amerikanerne gik hver til sit”

Donald Trump er præsident i USA, det ved de fleste. Men hvordan kunne det ske, når så mange troede, at han ikke havde en chance ?

Johannes Langkilde landede i USA som ny korrespondent for DR, da Barack Obama netop havde taget hul på sin anden periode som præsident. I løbet af sine år som USA-korrespondent rejste han i 42 af USAs stater og har beskrevet udviklingen i landet gennem personlige møder og oplevelser. Det har givet ham et unikt indblik i, hvorfor USA i 2016 i historisk grad brød med den politiske status quo.

Nu har han forladt et forandret land med Donald Trump i Det Hvide Hus, og i dette foredrag tager han os med gennem de fire hæsblæsende år i USAs historie og fortæller om sine personlige erfaringer som også har dannet grundlag for bogen “Da amerikanerne gik hver til sit.” Kom med til gadekampe i sydstaterne, fangelejren i Guantanamo-bugten, Alaskas smeltende permafrost og Hillary Clintons valgfest, der sluttede som en historisk fuser.

Varighed: 1 x 90 min. inkl. spørgetid

 Johannes Langkilde viser også videoklip. Og signerer gerne sin nye bog som man kan købe.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Johannes Langkilde er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Johannes Langkilde Bookingforespørgsel
johannes-langkilde-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet