Jonatan Spang komiker - skuespiller - filminstruktør

Jonatan Spang


jonatan-spang-bifald
Share Button

Jonatan Spang komiker

Jonatan Spang har været en central figur på den danske scene, siden han vandt DM i Comedy i 1999. Foruden sine comedyshows har han – med afsæt i sin skuespilleruddannelse fra Aarhus Teater – arbejdet som skuespiller, manuskriptforfatter og instruktør på teater, film og tv. Han modtog Talentprisen ved Reumert-uddelingen i 2005 og blev to år senere kreativ direktør på Nørrebro Teater. I 2012 debuterede han som filminstruktør med ‘Talenttyven’, og i 2014 tog han instruktørgerningen til tv med serien ‘Lillemand’ på TV2 Zulu – en serie, som vender tilbage i 2016.

Jonatan Spang er temmelig åbenmundet og kan finde på at tale om alt fra familie, damer til sex og politik. Han har siden sin debut, charmeret publikum med en energi, et komisk format og en sceneoptræden, der altid imponerer og ikke mindst underholder.

Når Jonatan Spang står på stand-up scenen trækker han i vid udstrækning på sine evner som skuespiller. Hans udstråling og talent er overbevisende, og kun få kan matche ham på en stand-up-scene. Han er også meget brugt som konferencier – bl.a. til Zulu Rock i Parken og Zulu Awards. Jonatans one man show, “Damer”, var en tordnende anmelder- og publikumssucces. Dvd´en har solgt over 20.000 eksemplarer. Jonatan fulgte i 2008 op på “Damer” med showet “Familie”, der ligesom forgængeren blev forgyldt af anmelderne og også kan opleves på dvd. I 2014 kunne han opleves i det meget populære one man show “Bryllup”, der senere udkom på dvd i 1.000.000 eksemplarer.

Jonatan Spang har blandt andet lavet følgende shows, film etc.: Hans one man shows “Damer”, “Familie” og “Jonatan Spangs Bryllup” samt det politiske satireshow “Spark i løgsuppen” med Mikael Wulff. Men også fra forestillinger som “Kjeld og Dirch” på Nørrebro Teater samt film som “Fidibus”, “Over kanten” og “Talenttyven”, der også var hans debut som spillefilmsinstruktør.

Jonatan Spang kan i 2015 både opleves i tv-serien Lillemand på TV2 Zulu , som er baseret delvist på hans egne oplevelser, samt hans nye one man show “Jonatan Spangs Danmark”.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jonatan Spang er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Jonatan Spang Bookingforespørgsel
jonatan-spang-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet