Julebanditterne - Bifald.dk

Julebanditterne


Julebanditterne
Share Button

Julebanditterne

Julebanditterne har skrevet ni helt nye julesange, som fører publikum igennem julens traditioner, stemninger og følelser. Titlerne siger det hele: ”Julekagebagedag”, ”Sneen”, ”Venter i december”, ”Julemanden”, ”Gaver” og de fire andre nye julesange. Koncerten er for og med publikum, så man sammen skaber den velkendte julestemning. Gå syngende og dansende fra denne julekoncert med to håndfulde nye julesange, som tilsammen fortæller om alt det, der hører julen til.

Kom i julestemning, når I træder ind i rummet med Julebanditterne. Der er pyntet flot op, til I kommer, og der er også et juletræ. Der er oven i købet en gavesæk med overraskelser i. Mellem hvert nummer får børnene lov til at trække en ting op af sækken, som fortæller noget om julen og om den næste sang i koncerten. På den måde bestemmer publikum, hvilken rækkefølge sangene bliver spillet i.

Bag om Julebanditterne

Orkesteret består af fire professionelle musikere, der udelukkende lever af at spille og skrive musik. De er rutineret og sammenspillet gennem de seneste seks år med over 200 koncerter bag sig. Alle fire brænder for børn og børnekultur og er meget passioneret omkring at inddrage publikum i musikken. Derfor arbejder de med begrebet kultur for og med børn. De ønsker at bringe børn og voksne sammen om musik

Udtalelse:

”Tak for en fantastisk julekoncert med en masse skønne julesange! Julesange med meget ørehængende rytmer og totalt julede tekster. Vi sang ’Alle går og venter i december – Bum Bum’ hele vejen hjem.” – Mie, pædagog, 4-Kløveren, Svendborg.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Julebanditterne er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Julebanditterne Bookingforespørgsel
Julebanditterne
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet