Julius Mygind - bookingbureau

Julius Mygind


julius-mygind-bifald
Share Button

Julius Mygind, søn af skuespilleren Peter Mygind. Julius voksede op i trygge rammer med mor, far og lillebror nord for København, alligevel røg han dog ud i et langt hashmisbrug, som isolerede ham fra familien og omgangskredsen.

I dag – 10 år senere – er han helt ude af det og klar til at fortælle sin historie.

Foredrag med Julius Mygind

Julius Mygind er tidligere misbruger af hash. Selve hashrygningen startede da han var en 14 år gammel knægt, som festrygning med vennerne, men eskalerede senere til et massivt og langvarigt misbrug og gik fra ‘pretty boy’ til ‘skinhead’. Den i dag 24-årige skuespiller røg på et tidspunkt så meget, at hans venner slog hånden af ham, og han droppede ud af sin ungdomsuddannelse. I sidste ende var det dog en folder fra Gentofte Kommunes SSP (samarbejde mellem skole, socialforvaltning og politi, red.), som rev Julius Mygind ud af de dårlige vaner.  – Nu er han klar med foredraget:

Unge og stoffer – vejen ind og ud af et misbrug

Siden 2015 har Julius holdt foredrag om sin vej ind og ud af misbruget. Julius blev overfaldet – uprovokeret – 2 gange, da han var 14 og fik senere konstateret ADHD. Hashen blev et tiltrængt ubekymret frikvarter, som langsomt førte til depression, social isolation og angst.
I sin hudløst ærlige og personlige fortælling, sætter Julius fokus på, hvordan vi kan hjælpe de unge med vælge rusmidlerne fra i en verden, hvor konfrontationen med hash og kokain er alle vegne og hvordan forældrene kan støtte og hjælpe de unge til et liv uden stoffer.

Han har aldrig oplevet, at folk har dømt ham, fordi han havde en kendt far. Han understreger også, at hans forældre ikke er skyld i, at han endte med at blive hashmisbruger, og at noget af det værste var at skulle holde det skjult for dem.

Julius’ foredrag er vedkommende, nærværende og inspirerende for dem, der kæmper eller har kæmpet med et misbrug, for de pårørende, og for alle der har følt sig fristet til at prøve rusmidler.

Foredrag med Peter og Julius Mygind

Far og søn deler ud –
Hvordan vi får skabt en god dialog med vores unge

Få et hudløst ærligt indblik i en far og søns erfaringer med stoffer, når Peter og Julius Mygind fortæller om Julius’ stofmisbrug og hvilke konsekvenser misbruget havde for dem som familie.

I foredraget diskuterer Peter og Julius fra hver sit synpunkt, hvordan vi får skabt en god dialog forældre og unge imellem, som kan hjælpe de unge til at fravælge rusmidlerne i en verden, hvor konfrontationen med stoffer er alle vegne, og hvor det sociale pres for at passe ind er større end nogensinde.

Foredraget med Peter og Julius er meget vedkommende og særligt velegnet til forældre og deres teenagebørn.

Respons fra arrangør

Nærværende og autentisk tog Julius Mygind os med på en rejse gennem hans liv. En fortælling som ramte ikke bare på overfladen, men i dybden. Det var et tydeligt budskab som havde stor relevans for vores elevgruppe, som kommer fra gode hjem og stærke familier. Tak for mod til at stå frem som rollemodel og fortaler for en generation, der alt for ofte finder information og viden i den sikre distance på nettet. Her mødte de et rigtigt menneske med et rigtigt liv.

En god oplevelse som vi har lyst til at gentage for fremtidige elever.

— Stine Hagedorn
Odsherred Efterskole

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Julius Mygind er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Julius Mygind Bookingforespørgsel
julius-mygind-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet