Julius Umulius - klovnenissen der kan trylle

Julius Umulius


julius-umulius-bifald
Share Button

Klovnenissen Julius Umulius

Julius Umulius i Højt julehumør
Nu er det jul over det ganske land
Nu kommer nissepige nu kommer nissemand
Vi kommer alle sammen frem fra vores skjul
For nu er det nemlig  blevet rigtigt jul………….

Sådan starter Julius’s julesang, når han går på scenen hos jer med sit juleklovneshow som: Danmarks eneste klovne-nisse.

Der findes Tykke nisser, tynde nisser, dumme nisser, kloge nisser, kravlenisser, hoppenisser, Gamle nisser, unge nisser……..Men der findes kun en nisse som JULIUS UMULIUS.

Julius Umulius kan trylle,han kan spille musik og synge, Jonglere med alt muligt, han kan lave  over 100 forskellige ting med balloner. Men frem for alt kan han klovne så det kilder i maven på publikum.

Julesjov, trylleri, klovneri og musik .

Bag Julius Umulius står Klovnen Palle som gennem de sidste 12 år har klovnet land og rige rundt. Både udland og indland. Ansat af cirkus ARENA, og igennem de sidste 8 år underholdt Bonbonlands mange tusinde gæster som Cowboyklovnen BANG-BANG.

Julius & Umulius Juleshow

Her er sang, musik, magi, klovneri, nisseri så både børn, far og mor, bedsteforældre føler sig underholdt. Nissesjakket har har specialiceret sig at lavet et juleshow til store som små firmaer, indkøbcentre m.m.

Vi er 2 nisser Julius og Umulius,som driller hinanden og publikum,med vores sjove julelege. Musikalsk spænder vi i vores show vidt med selvkomponerede  såvel som gamle julesange. Hr. Jørgensen vores kapelmester har en stor og afgørenede rolle i vores gøren og laden.

 

Hylende sjov er det!

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Julius Umulius er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Julius Umulius Bookingforespørgsel
julius-umulius-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet