Julius Umulius - klovnenissen der kan trylle - book ham hos bifald.dk
julius-umulius-bifald
Share Button

Julius Umulius

Julius Umulius i højt julehumør
Nu er det jul over det ganske land
Nu kommer nissepige nu kommer nissemand
Vi kommer alle sammen frem fra vores skjul
For nu er det nemlig  blevet rigtigt jul

Sådan starter Julius’ julesang, når han går på scenen hos jer med sit juleklovneshow som: Danmarks eneste klovnenisse.

Der findes tykke nisser, tynde nisser, dumme nisser, kloge nisser, kravlenisser, hoppenisser, gamle nisser, unge nisser, men der findes kun en nisse som JULIUS UMULIUS.

Julius Umulius kan trylle, han kan spille musik og synge, jonglere med alt muligt, han kan lave over 100 forskellige ballonfigurer. Men frem for alt kan han klovne, så det kilder i maven på publikum.

Bag Julius Umulius står Klovnen Palle, som gennem de sidste 12 år har klovnet land og rige rundt både i ind- og udland. Ansat af Cirkus Arena, og igennem de seneste underholdt BonBon-Lands mange tusinde gæster som Cowboyklovnen Bang-Bang.

Julius & Umulius Juleshow

Her er sang, musik, magi, klovneri, nisseri så både børn, mor, far og bedsteforældre føler sig underholdt. Nissesjakket har specialiseret sig at lavet et juleshow til små som store firmaer, indkøbcentre m.m.

Vi er to nisser, Julius og Umulius, som driller hinanden og publikum med vores sjove julelege. Musikalsk spænder vi vidt i vores show med selvkomponerede såvel som gamle julesange. Hr. Jørgensen vores kapelmester har en stor og afgørende rolle i vores gøren og laden.

Det er hylende sjovt!

 

Anmeldelser

“Et rigtig dejligt juleshow med masser af underholdning, sang og dans. En masse glade børn og forældre. Alt i al en dejlig juleweekend med Julius & Umulius Juleshow, kan kun anbefales. Det var dejligt at have hele pakken med nisserne og julemanden, der var med til at Synge og danse om juletræet.”
Vibeke Støvhase, Topdanmark Ejendom A/S.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Julius Umulius er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Julius Umulius Bookingforespørgsel
julius-umulius-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet