Kaka - bookingbureau

Kaka


kaka-bifald
Share Button

Kaka har gennem tiden udviklet en personlig stil som sangskriver, hvor han både giver noget af sig selv og ser på tidens holdninger i skarptungede vendinger. Det er skam ikke tilfældigt at han går under betegnelsen “at have den skarpeste dancehall-tunge” af Politiken, og på “Alle Kigger” viser han endnu engang, at han har gjort sig fortjent til denne titel.  Kaka får luftet frustrationer over nutidens konstante debat om “os” og “dem”, folks egoistisme og materialisme, samt dét, at alle musikere i dag lyder ens for at prøve at være mainstream. – Derfor har Kaka valgt at lave et album, hvor han ikke lægger fingre imellem sin ærlige mening, for eksempel på sangene “Træt af Det” og “Det Samme”.

Hvem er Kaka anno 2016?

Der er langt fra den unge, glade teenagedreng, med den spinkle stemme og de hurtige rim som Danmark første gang mødte på Wafandes megahit ’’Gi Mig Et Smil’’ fra 2011, til den Kaka vi hører i dag på debutalbummet ’’Alle Kigger’’. På pladen erkender Kaka overfor sig selv, at han, som offentlig person, har fået foræret en talerstol som han vil bruge til at komme med sine meninger, men bagsiden af medaljen fylder lige så meget: som udfordringer ved at have et kendt ansigt og at omgås folk der alle har en mening om hvad man burde gøre, som beskrevet på ”Stiger Dig Til Hovedet” og ”Fri I Musik”. Rækkefølgen af sangene på albummet er heller ikke en tilfældighed, men én af Kakas måder at fortælle sin overraskende historie på.

Man kan dog ikke tage livsglæden fra Kaka, der med 2. singlen fra albummet ”La’ Det Blive Ved” samt features fra både Wafande og Pharfar lægger op til en kæmpe fest på dansegulvet. Med afro inspirerede toner, uptempo rytmer og fængende omkvæd er disse sange et perfekt soundtrack til den danske sommer anno 2016.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kaka er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Kaka Bookingforespørgsel
kaka-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet