Kalle - børnunderholdning - juleunderholdning

Kalle


Kalle-bifald
Share Button

Kalle fra Ramasjang

Kalle har længe storhittet på Ramasjang med ”Kalles Danmarks Tour”. Men også programmer som TEDx, So Ein Ding og Natholdet har haft besøg af den kendte og vanvittig dygtige trommeslager.

Kalle aka Kalle Mathiesen er konservatorieuddannet trommeslager (der ikke kun slår på trommer), der har skabt sig en fantastisk karriere med sit helt eget show “Kalles World Tour“.

Hans mantra: ”Der er musik i alt og alt er musik” gør, at han kan underholde med alt fra balloner, boremaskiner, pivedyr, ridderhjelme og piskeris. Kalle har spillet alle steder og på alt i Danmark og store dele af verden.

Når Kalle optræder, er det eneste du kan være sikker på, at du ikke kan være sikker på noget som helst. Med sig til koncerten har han også sin bas og bruger hyppigt sin Loopstation, som er en form for sampler, der kan optage og loope alle slags lyde. Han blev skandinavisk mester i Loopstation i 2003, og var desuden Lars Hjortshøjs musikalske sidekick i showet ”My Danish Collection”.

Kalle laver en koncert med masser af gode hits fra Ramasjang – som grundet hans kreative tilgang til musikken aldrig er de samme. Han laver musik i nuet og udfordrer vores musikalske grænser.

Kalles Juletour

I Julen tager han på JuleTour for at høre, hvordan Danmark lyder… og kan netop nu bookes til butikscentre, kulturhuse og andre steder, der trænger til en anderledes julekoncertoplevelse for børn og deres voksne.

Undervejs undersøger han om der er en bid Skillema-dinke-dinke-du i en banjomus, om pebernødder emmer af jule-musik og om julen rent faktisk har den såkaldte englelyd.

Kalle prøver altid på at slå rekorden for hurtigste trommeslager og han vil spille sange fra Ramasjang udsendelserne – til sidst kan publikum være med til at lave en hyldest sang til netop dagens by eller sted.

Han giver sig også god tid til at skrive autografer og snakke med alle børnene efter koncerten.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kalle er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Kalle Bookingforespørgsel
Kalle-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet