Kasper Nielsen et alsidigt comedy show til ethvert arrangement

Kasper Nielsen


kasper-nielsen-bifald
Share Button

Kasper Nielsen – Fejlbarlig 

– interaktivt comedyshow med Kasper Nielsen… og noget på hjerte.
 
Virksomheder, politikere og meningsdannere har gennem de seneste mange år stillet flere krav til skolebørn, studerende og arbejdstagere. Vi skal yde mere til samfund og erhvervsliv. Samtidig er vi selv blevet mere fokuserede, når det gælder egne mål – hvad enten det er indenfor arbejdslivet, vores egen sundhed, valg af partner etc. Det handler i høj grad om at opnå “det perfekte liv”.
Vejen derhen er ligeledes i stigende grad blevet smallere. Det handler om at gøre ting “rigtigt”- for at kunne opnå sit mål! Men når der er så meget fokus på at gøre ting på den perfekte og rigtige måde, vokser potentialet for at gøre ting forkert på den anden side også. Der er mindre spillerum til at lave fejl og vi får oftere en opfattelse af at være “fejlbarlige”.  Og dette medfører dårlige vilkår for vores trivsel og mentale sundhed.
 
Kasper Nielsen har gennem de sidste to årtier været improvisationsskuespiller, komiker og coach (han er Cand.Comm. med speciale i improvisation). Han betegnes af mange i comedymiljøet som en af de allerbedste til improvisation på scenen. Han har spillet sammen med Lars Hjortshøj, Thomas Warberg, Andreas Bo, Nicolas Bro, Torben Kris, Simon Talbot etc.  Han er Danmarksmester 2017 i impro comedy. Han var i 6 år medlem af improgruppen, Specialklassen. Han var skuespiller i TV2-programmet, Live fra Bremen. Pt arbejder han på Go Aften Danmark, hvor han spiller den fiktive chauffør, “Tue”, og han har desuden de seneste par år haft en tilknytning til Radio 24Syv som vært og komiker i samarbejde med komikeren,  Brian Lykke..  
I 2017 har han hver uge været vært på Comedy Zoo i København på Open Mike Improv, hvor han sammen med ukendte og kendte mennesker har lavet impro comedy på et ekstremt underholdende niveau. 
 
I showet, “Fejlbarlig”, har Kasper Nielsen en mission: At overbevise publikum om, at vi skal blive bedre til at fejle! 
På en fantastisk underholdende og ærlig facon laver Kasper standup om det at føle sig som en fejl i sit eget liv: i folkeskolen, på studiet, i sit ægteskab, arbejdsliv osv. Samt et liv med mere accept af sine fejl og og mindre fokus på “det perfekte”.
Som noget helt anderledes på den danske comedyscene inddrager Kasper Nielsen sit publikum i små vanvittigt sjove improvisationer – altid med respekt og kærlig nutching i sin kontakt med publikum. Med sine mange års erfaring får han sammen med publikum skabt noget sjovt og unikt og man mærker hvordan det føles, når fejl bliver en ressource. Og forhåbentligt er det ikke kun Kasper, der efter showet værdsætter at være “Fejlbarlig”. 
 
Showet rette sig især til studier, arbejdspladser og institutioner med f.eks. mental sundhed, godt arbejdsmiljø og antimobning som fokus.
 
Showets varighed: 30-60 minutter
Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kasper Nielsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Kasper Nielsen Bookingforespørgsel
kasper-nielsen-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet