Kaya Brüel og Ole Kibsgaard - børnemusik

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard


Kaya-og-ole-bifald
Share Button

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard – børnemusik

Kaya’s oldefar, keramiker og musiker, Axel Brüel er nok mest kendt for sin sang “Rapanden Rasmus”.
Men det som de fleste sikkert ikke ved er, at han også har komponeret 30 sange I 1950’rne med tekster af Halfdan Rasmussen.

Sangene burde for længst have været en del af vores alles ammens sangskat den dag i dag.

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard

“JEG FANDT EN SANG PÅ VEJEN” er titlen på Kaya Brüel´s femte solo-album, og første på Dansk. Melodierne er komponeret i 50’erne af hendes oldefar Axel Brüel til Halfdan Rasmussens børnerim. Vi kender alle “Rapanden Rasmus” og nogle vil måske nynne genkendende med på “Der lå en lille pebernød”. Ellers er melodierne forblevet ukendte indtil nu.

Kaya anser “Jeg fandt en sang på vejen” som én af hendes bedste udgivelser hidtil og anmelderne er enige “Det er Dansk kulturarv når det er bedst, som kan læses med ørene og fortolkes med fødderne”. Cd’en oser af spilleglæde og der er kun brugt rigtige instrumenter.

Med sig på scenen har Kaya guitarist Ole Kibsgaard også kendt fra “Kaj og Andra”. Sammen synger og spiller de på en fortællende og underholdende måde disse herlige sange.

Det er Musik for både store og små, bedsteforældre og oldebørn, samt alle andre som er vokset op med Halfdan Rasmussen´s finurlige børnerim.

Kaya Brüel og Ole Kibsgaards  musik er for alle, der elsker god velspillet musik. En dejlig oplevelse for hele familien. Aldersgruppe 2-10 eller måske 0-100!

Halfdans Hoved med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard

Halfdans Hoved – Halfdan 100 år, fødseldags koncert, med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard.

I 2015 ville Halfdan Rasmussen, Danmarks skønneste digter og forfatter være fyldt 100 år!

Det fejrer Kaya Brüel og Ole Kibsgaard med en forrygende familie koncert hvor de vil spille et udpluk af Halfdans mest kendte og sjove børnesange. For en række år siden udgav Kaya “Jeg fandt en sang på vejen” og “Med Dannebrog på næsen”, med melodier skrevet i 50’ erne af sin oldefar Axel Brüel til Halfdans tekster. Det er fx. Kaya’s oldefar der skrev en af Halfdan Rasmussens mest berømte børnesange, “Rapanden Rasmus”. Udgivelserne blev en stor succes og solgte over 25.000 eksemplarer og vandt en DMA for bedste børneudgivelse. Nu har Kaya Brüel og Ole Kibsgaard lavet en ny hyldest CD, “Halfdans Hoved” for at fejre den folkekære digters fødselsdag. CD’en indeholder Halfdans mest berømte sange, samt helt nye melodier komponeret af Kaya Brüel og Ole Kibsgaard.  Alt i alt den ultimative Halfdan Rasmussen samling.

Kom til en dejlig fødselsdags koncert og syng med på alle de skønne sange du kender, som “Rapanden Rasmus”, “Marie Hønen Evigglad”, “Lille frække Frederik” og mange flere dejlige sange for store og små, alle skrevet af en af vor tids største forfattere, Halfdan Rasmussen.
Tegning: Kirsten Gjerding

Ole Kibsgaard solo

Børneshow med Ole Kibsgaard

Når Ole Kibsgaard optræder med sit show for børn og barnlige sjæle går det ikke stille for sig 🙂
13 år og næsten 100 programmer sammen med den frække frø og den søde papegøje har sat sine spor og vi skal da også høre og synge med på både: Navnesangen, Kajs sang, Andreas sang, bakkesnavvendt og pruttebøvsesangen…

Derudover kommer der en Tryllekunstner (der ligner Ole en lille smule..;-) som tryller med børnene og laver sjov og ballade.
Ole kommer tilbage og slutter showet af med flere af de børnesange som børnene kender og elsker, f.eks Fy fy skamme mm.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kaya Brüel og Ole Kibsgaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Kaya Brüel og Ole Kibsgaard Bookingforespørgsel
Kaya-og-ole-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet