Kaya Brüel - bookingbureau

Kaya Brüel


kaya-bruel-bifald
Share Button

Kaya Brüel – 25 års jubilæumskoncert!

Kaya Brüel debuterede som bare 19 årig med albummet “KAYA” og blev landskendt for hendes versioner af bla. “Shower The People” og “Traffic Jam”. I dag 25 år senere, er det blevet til en varieret karriere, med både skuespil og sang. Udover en del store roller på de danske og udenlandske scener, har Kaya udgivet 10 solo album og medvirket på et hav af indspilninger. Hun har bevæget sig elegant mellem genre som soul, jazz og pop, til et mere elektronisk univers på hendes seneste udgivelse “Nu & Nær”, der udkom i 2016 og dermed markerede hendes 25 års jubilæum.

Få en uforglemmelig aften i selskab med dygtige Kaya Brüel og hendes stjerneband.  Glæd dig til en koncert, hvor Kaya i tæt kontakt med publikum deler ud af sin smukke stemme og fine historier knyttet til hendes sange, liv og karriere. Ikke mindst i forrygende samspil med nogle af landets bedste musikere. En nærværende og stemningsfuld musikalsk oplevelse, med Kaya’s varme stemme som omdrejningspunkt.

Udover en imponerende sang karriere, har Kaya haft stor succes på de danske og udenlandske teater scener, med blandt andre forestillingerne “Woyzeck” af Wilson og Waits, “Maria de Buenos Aires” og “Pigen med paraplyerne”. Til August 2016 er hun aktuel i den musikalske komedie “DIRCH” der spilles i Glassalsen i Tivoli. Kaya medvirker desuden som en fjerdedel af pige comedygruppen City Singler der har premiere på deres 4 show, ligeså i Glassalen i 2017.

Kaya Brüel: Vokal

Ole Kibsgaard: Guitar

Peter Düring: Trommer

Mads Storm: Keybord

Nicholas Findsen: Bas

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kaya Brüel er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Kaya Brüel Bookingforespørgsel
kaya-bruel-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet