Klassens Tykke Dreng - croon & comedy i god stil

Klassens Tykke Dreng


klassens-tykke-dreng-bifald
Share Button

Klassens Tykke Dreng – Croon & Comedy

Klassens Tykke Dreng består af de to entertainere Morten Brix og Lars Herlow de leverer et utraditionelt og medrivende show der med garanti bringer glæde, kærlighed & sætter gang i festen.

Deres show består af alt lige fra ”Elvis” – over “Melodi Grand Prix” – til ”Backstreet Boys”, alt sammen i den helt uimodståelige Klassens Tykke Dreng-stil, der bærer tydeligt præg af deres egne idéer, potpourrier og arrangementer.
 Klassens Tykke Dreng har et meget stort repertoire og vælger materiale fra det, ud fra publikums sammensætning. Det gør at de kan tilpasse showet , og at de kan optræde for alle….ALLE…! Ikke 2 shows er helt ens.
De har en stor del improvisation med i deres show, hvad enten de optræder for 30 eller for 15.000 personer.

Showet kører altid på publikums præmisser, og meget gerne på deres reaktioner og kommentarer. Dog er en ting helt sikkert ! Showet forløber altid i en kærlig tone!
 De to herre Morten Brix & Lars Herlow har gennem de sidste mange år været blandt de travleste & mest succesrige entertainere i landet.

Foruden over 1000 firma jobs, har de bl.a. optrådt ved følgende arrangementer: Tivoli Plænen, EM-2000, Skanderborg Festival, Langelands Festival, Midtfyns Festival og Roskilde Festival, Robinson Ekspeditionen.
 Klassens Tykke Dreng har ved flere lejligheder i både ind- og udland, optrådt på Engelsk, med stor succes.
De samler på stemplet i passet og har bla. allerede optrådt i: USA, England, Tyskland, Frankrig, Holland, Belgien, Norge, Kroatien, Sverige, Portugal, Malaysia, Bosnien, Serbien & Island…..Og i luft & til vands……!

Klassens Tykke Dreng har haft deres eget TV-show på DR 1 & DR 2. Desuden har de medvirket i en del programmer på TV 2, TV 3, TVDK og DR. blandt andet har de også har optrådt i Hit med Sangen og Robinson Ekspeditionen.  Fik du ikke set det så ro på…der kommer sikkert mere : )

Klassens Tykke Dreng kan også bookes som konferenciers.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Klassens Tykke Dreng er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Klassens Tykke Dreng Bookingforespørgsel
klassens-tykke-dreng-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet